ETTERTRAKTET: Både Gareth Bale og Raheem Sterling er ønsket av Chelsea, Manchester United og Manchester City (AP Photo/Andres Kudacki)
ETTERTRAKTET: Både Gareth Bale og Raheem Sterling er ønsket av Chelsea, Manchester United og Manchester City (AP Photo/Andres Kudacki)

Fotballryktene: – Tre Premier League-klubber kjemper om disse to

Og PSG vil snappe Manchester United-talent rett foran nesen på Louis van Gaal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag er det kun 50 dager til siste serierunde i Premier League, og det er bare 66 dager til overgangsvinduet åpner i England.

Ryktebørsen er glohet nå i serieinnspurten.

Her er et knippe rykter på 1. påskedag:

Sagaen om Raheem Sterling fortsetter. Søndag skriver Daily Mail at Sterlings valg kan være utslagsgivende for om Gareth Bale signerer for Chelsea, Manchester City eller Manchester UnitedSkulle en av klubbene klare å signere Sterling vil det bli kamp fra de to andre om hvem som klarer å signere Bale.

Arsenal er ute etter å forsterke midtbanen i sommer og under den jakten skal Arsene Wenger å fått øynene opp for en gammel Premier League-kjenning. Daily Mirror skriver søndag at Wenger ønsker seg Yohan Cabaye og håper å signere ham for i overkant av 100 millioner kroner.

Louis van Gaal svidde av nærmere en halvannen milliard den første sommeren som manager. Nå skal van Gaal ha blitt tilbudt Sami Khedira fra Real Madrid.

Tyskerens kontrakt går ut i sommer og midtbanespilleren skal være tilgjengelig for over 2 millioner kroner i uken ifølge Daily Star. Arsenal og Chelsea skal også være interessert i Khedira.

Det er lite som tyder på at Manchester United forlenger med Falcao. Colombianeren har floppet på Old Trafford, og nå kan Real Madrid være neste stoppested for spissen. The Express skriver at Falcao kan bli løsningen når Javier Hernandez returnerer etter sitt lån hos Madrid-klubben.

Mer Manchester United-nyheter. Paris Saint Germain ønsker å snappe Andreas Pereira fra Old Trafford. Det unge midtbanetalentet kan tredoble lønnen hos franskmennene. Der skriver Manchester Evening News.

Danny Ings' kontrakt med Burnley går ut til sommeren og nå skal David Moyes' Real Sociedad ha tilbudt spissen en ukelønn på 600 000 kroner. Det skriver The Telegraph. Burnley håper at Ings avslår tilbudet ettersom de vil få mer utdanningskompensasjon om han velger å gå til Liverpool.

Chelsea ønsker å utløse utkjøpsklausulen til Valencias Jose Luis Gaya. Midtstopperen kan derfor være på vei til London-klubben for en overgangssum i overkant av 140 millioner kroner. Det skriver Daily Star.