Ønsket å angripe Di Canio etter denne feiringen

John Carver fyrer opp før søndagens Tyne-Wear-derby.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Sunderland - Newcastle på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo kl 17.00!

Husker du den ikoniske feiringen til Paolo Di Canio på St. James Park to sesonger tilbake?

Søndag møtes de to lagene til enda et hett Tyne-Wear-derby.

I forkant av oppgjøret sier Newcastles midlertidig manager John Carver at han husker Paolo Di Canios ikoniske feiring godt. Da den daværende Newcastle-treneren så Di Canio skli på knærne etter Sunderlands scoring, fikk Carver lyst til å angripe Sunderland-manageren.

Se feiringen øverst i saken og Matchball-panelet som diskuterer feiringen!

– Jeg har aldri vært så opprørt i hele mitt liv som jeg var da jeg så ham. Da ønsket jeg å ta loven i egne hender på grunn av det jeg så han gjorde på vår stadion, innrømmer Carver til The Telegraph.

– Det var veldig, veldig vanskelig å takle, men du må prøve å vende det andre kinnet til og akseptere det. Fra den dagen vil den feiringen motivere meg til å få det riktige resultatet mot Sunderland. Jeg skammet meg over hva vi presterte den dagen, fortsetter Newcastle-sjefen.

Uttalelsene setter nok ikke Northumbria-politiet stor pris på. De har prøvd å roe ned stemningen i forkant av oppgjøret.

Sunderland vant det nevnte oppgjøret 3-0. Etter kampen var det stygge scener utenfor St. James Park der en politihest ble angrepet av en rasende mobb.

Newcastle har tapt fire strake Tyne-Wear-derby. Det ønsker Carver å rette opp i og kanskje er det en seier der som sikrer han fast jobb som Newcastle-manager.

Se reportasje med Carver til høyre i saken!

– Jeg ønsker å tro at noe av det jeg allerede har gjort kan gi meg jobben permanent. Men i fansens øyne, vinner du en derby-kamp, så er det massivt. Jeg sier ikke at alt er glemt, men det hjelper saken din, sier Carver.

Søndagens oppgjør blir det første Tyne-Wear-derbyet til Dick Advocaat. Det skremmer ikke den rutinerte nederlenderen har vært manager i Rangers, og har opplevd Old Firm-derbyet.

– Det viktigste blir å få resultatet, sier Advocaat til avisen.