IKKE ALENE:  Avdøde Lane passer på Sierra og lille Taos. Foto: Kayli Rene` Photography.
IKKE ALENE:  Avdøde Lane passer på Sierra og lille Taos. Foto: Kayli Rene` Photography.

Slik fikk enken Sierra (20) familiebildet hun drømte om 

Bildet av den avdøde samboeren som passer på den lille familien rører flere hundre tusen.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor sommer ble livet til amerikanske Sierra Sharry snudd opp ned. 

Høygravid i åttende måned dro hun og samboeren Lane (26) for å være tilskuere på et båt-arrangement i El Reno i delstaten Oklahoma. Sierra ble etterhvert sliten, og dro hjem for å slappe av. Hun hadde ingen anelse at det var siste gang hun så mannen sin. 

Døde brått 

Noen timer senere ble hun oppringt og fikk beskjed om at Lane hadde falt og slått hodet sitt. Han skulle undersøkes på sykehuset. Her døde han etter noen få timer.  

Lane, som hadde gledet seg sånn til å bli far for første gang, fikk ikke oppleve at sønnen Taos kom til verden bare noen få uker senere. 

Da Sierra ville ta babybilder av sin lille sønn, kontaktet hun fotografen Kayli Henley. Resultatet har blitt et rørende fotografi hvor avdøde Lane er tatt med på bildet. Som en beskytter våker han over Sierra og Taos. 

– Vi kjente hverandre ikke fra før. Men da jeg traff Sierra, Taos og bestemor Paula, følte vi oss raskt komfortable med hverandre alle fire, forteller fotografen til TV 2. 

Blitt venner etter fotoshoot 

Hun sier at fotoshooten ble en morsom opplevelse. Hun fikk god kontakt med den lille gutten med det gode smilet. 

– Jeg tror virkelig at det var meningen at vi skulle bli kjent. Vi har holdt kontakten og snakket mye sammen i ettertid. Jeg er også frisør, og skal faktisk ordne håret hennes i dag. 

Bildet har på fire dager fått over 200.000 likes på Facebook, og Kayli har fått mange henvendelser.  En del av dem som tar kontakt ønsker lignende bilder. Men overfor TV 2 tviler hun på at hun vil lage flere bilder av samme type. 

– Jeg hadde aldri gjort noe liknende før, men det jeg gjorde med Sierra bare fungerte. Bildet de ga meg av Lane, og måten han sto med hodet litt på skakke, passet perfekt. Det vil være vanskelig å få til noe så bra igjen. 

Bilde av hele familien 

Facebook skriver Sierra at hun er takknemlig for å ha fått dette bildet. 

– 13. juli 2014 er definitivt den verste dagen i mitt liv. Jeg mistet min beste venn, faren til mitt ufødte barn.  En del av meg vil alltid være i sorg. Jeg elsket denne mannen mer enn livet selv. Men takket være Kayli har jeg et bilde av min lille familie. 

– Taos og jeg skal leve livene våre så godt vi kan og Lane vil alltid passe på oss. Jeg vet han er utrolig stolt.