KRITISERES: Jamie Carragher kritiserer Sterling i sin spalte. Foto: Scanpix
KRITISERES: Jamie Carragher kritiserer Sterling i sin spalte. Foto: Scanpix

Carragher: – Han har ikke skjønt det

Liverpool-legenden kritiserer Raheem Sterling i sin spalte i Daily Mail.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Arsenal – Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo kl. 13.45!

– En ny uke og en ny PR-katastrofe for Team Sterling.

Slik innleder Jamie Carragher sin spalte i Daily Mail foran storkampen mellom Arsenal og Liverpool lørdag.

– Bare tull

Den store «snakkisen» foran storoppgjøret er Raheem Sterlings kontraktsituasjonen.

I sin spalte i Daily Mail ramser Liverpool-legenden opp fire grunner på hvorfor han mener Sterling ikke har skjønt det, med bakgrunn i intervjuet Sterling ga til BBC tidligere i uken.

Der sa Sterling at det ikke handler om penger, og at han ville signert en ny kontrakt uten noen problemer om det hadde vært for ett år siden. Det får Carragher til å reagere. 

– Jeg beklager, det er bare tull. På samme tidspunkt forrige sesong var Liverpool og Sterling brennhet. Rodgers kalte ham for den beste unge spilleren i Europa. Det er ingen tvil om at den kommentaren er brukt i forhandlingene, skriver Carragher.

Også kommentaren om Arsenal-interessen får den tidligere midtstopperen til å rase.

– Både han og rådgiverne hans er naive som tror Arsenal kan garantere ham spilletid hver eneste uke. Går han til Manchester City vil han havne på benken og han er ikke i nærheten av å få spilletid i Bayern Munchen og Real Madrid, fortsetter Carragher.

– Det største problemer er Sterling og agenten

I intervjuet med BBC fortalte Sterling at han har prøvd å stoppe historiene og at han prøver å endre hvordan han blir oppfattet. Det er et utsagn Carragher ikke forstår. Han sammenligner Sterlings kontraktsituasjon med Jordan Hendersons.

– Henderson har 12 måneder igjen av kontrakt og forhandlingene pågår. Men du ser ikke han blir oppfattet som grådig. Det er for meg det største problemet med Sterling og hans agent. At han og agenten tar dette i offentligheten er skammelig, skriver den tidligere midtstopperen.

Det siste punktet på blokken for Carragher er uttalelsene om posisjonen på banen. Sterling er misfornøyd med å ha spilt vingback, men får lite sympati fra Liverpool-legenden.

– Når du er en ung spiller blir du satt til å spille i ulike situasjoner og roller. Det skal hjelpe deg til å få erfaring og bedre spillerforståelse. Jeg spilte halve karrièren min ute av posisjon, fortsetter han.

– Rodgers sa en gang til meg, når vi snakket om hans tid i Chelsea, at unge spillere blir betalt for å mislykkes. Meningen bak sitatet er at store lønninger gjør spillerne mindre sulten, avslutter Carragher.

– Vil ha minst 120 000 pund

Også Stoke-spilleren Jonathan Walters kommer med et stikk til Sterling. Liverpool-spilleren har scoret færre mål enn Stoke-spissen denne sesongen.

– Ikke fornøyd med dette.....jeg går inn. Vil ha minst 120 000 pund, tvitrer Walters.

Se tweeten til høyre i saken!

Til tross for uttalelsene denne uken har Brendan Rodgers bekreftet at Sterling starter dagens oppgjør mot Arsenal. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra kl. 13.45!