HET: Raheem Sterlings er en het spiller på ryktebørsen og linkes nå til Manchester United. Foto: Scanpix
HET: Raheem Sterlings er en het spiller på ryktebørsen og linkes nå til Manchester United. Foto: Scanpix

Fotballryktene: – Sterling kan gå til erkerival

Og Paulo Dybalas agent bekrefter tilbud fra engelske klubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det klart for storkamp mellom Arsenal og Liverpool i Premier League.

Samtidig går sesongen inn i en sluttfase og det er siste sjanse for klubbene til å finsikte potensielle sommeroverganger.

Her er noen av ryktene på påskeaften. 

Dagens heteste og kanskje mest sjokkerende rykte er både The Suns sak på at Manchester United ønsker Raheem Sterling. Avisen skriver at Louis van Gaal skal være villig til å betale over 500 millioner kroner for Liverpool-spilleren.

Manchester United ønsker å forsterke angrepet foran neste sesong og skal være villig til å bruke mye penger for å sikre seg de rette spillerne. Så spørs det om Sterling selv vil vurdere en overgang til Premier League-rival. Jakten på spillerens signatur er stor.

Liverpool skal være interessert i å hente en ny back og Brendan Rodgers skal ha siktet seg ut Evians Daniel Wass. Dansken skal være verdsatt til rundt 40 millioner kroner skriver Daily Mirror.

Det har blitt skrevet mye om Mats Hummels og en potensiell overgang til Manchester United. Spilleren selv skal ha benektet det hele, men The Guardian skriver nå at Borussia Dortmund vil vurdere bud på midtstopperen i sommer.

Har du hørt om Andy Najar? Honduraneren er høyaktuell for Arsenal i sommer og er verdsatt til over 40 millioner kroner. Ifølge Daily Mirror skal Arsene Wenger ønske seg spilleren som er sett på som et av de største talentene i den belgiske ligaen. Najar skal være veldig stor fan av Thierry Henry.

En spiller som trolig skifter klubb i sommer er Palermo-spissen Paulo Dybala. Nå skriver Daily Star at hans agent bekrefter at Palermo-spilleren har tilbud fra engelske klubber. Det er Arsenal, Chelsea og Manchester United som snuser på spilleren som skal være verdsatt til 300 millioner kroner. 

Romelu Lukakus agent Mino Raiola er kjent for å ha det i kjeften. Nå går den eksentriske agenten ut og sier at det var en feil av spissen å gå til Everton. Det er The Guardian som siterer agenten. Raiola er Lukakus nye agent og mon tro om det ikke ligger an til et klubbskifte i sommer. Ingen klubber nevnes, men Raiola sier at spissen vil spille for en av Europas mektigste klubber.

Louis van Gaal har shoppet mye etter han kom til Manchester United og Memphis Depay er en spiller som skal stå på hans handleliste i sommer. Nå innrømmer Phillip Cocu at PSV-vingen forlater klubben i sommer ifølge Metro.

Raphael Varane kan forlate Real Madrid i sommer. Det skriver den spanske avisen AS. Midtstopperen føler at klubben ikke kan gi ham nok spilletid og med interesse fra Chelsea og Manchester United vil Varane vurdere andre alternativer i sommer.