LOS ANGELES, CA - JUNE 13: Justin Williams #14 of the Los Angeles Kings celebrates with the Stanley Cup after the Kings 3-2 double overtime victory against the New York Rangers in Game Five of the 2014 Stanley Cup Final at Staples Center on June 13, 2014 in Los Angeles, California.   Bruce Bennett/Getty Images/AFP
LOS ANGELES, CA - JUNE 13: Justin Williams #14 of the Los Angeles Kings celebrates with the Stanley Cup after the Kings 3-2 double overtime victory against the New York Rangers in Game Five of the 2014 Stanley Cup Final at Staples Center on June 13, 2014 in Los Angeles, California. Bruce Bennett/Getty Images/AFP

Ny suksess for Rekdals oddstips

Sjekk Rekdals lørdagstips og ekspertanalysen - nå er innspurten i NHL i gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TWENTE - PSV EINDHOVEN (EREDIVISIE) H: 3,20 U: 3,20 B: 1,90
PSV Eindhoven hadde en stor ledelse i æresdivisjonen, men etter å ha tapt for både Ajax og Feyenoord er ledelsen kuttet til åtte poeng. De har ikke råd til mange feilskjær nå, det er fortsatt seks runder igjen av sesongen. De er ute av Europa League etter 0-4 for Zenit sammenlagt, så nå er det kun ligaen som gjelder. FC Twente ligger på niende plass og har en ganske middelmådig sesong, men de ligger bare seks poeng etter syvendeplassen, som vil lande dem i play-off for europacup-plass. Møter her et topp motivert PSV som slo Twente 2-0 sist de møttes.

BOSTON - TORONTO (NHL) H: 1,50 U: 4,15 B: 4,15
Fire kamper igjen av sesongen for disse lagene. Boston ligger på åttende plass og må fortsette å ta poeng for å sikre sluttspill. Ottawa følger tre poeng bak, Florida seks. Det er også muligheter til å klatre slik at de slipper å møte storlagene i første runde. De har vunnet fire på rad, sist slo de Detroit 3-2 borte. Det er meget sterkt. Toronto har en grusom sesong de bare vil glemme. De er ikke i nærheten av sluttspill, og for å gjøre ydmykelsen enda værre tapte de for Buffalo Sabres 1. april - det dårligste laget i NHL. Boston er topp motiverte her, og selv om disse klubbene har et tradisjonsrikt rivaleri ønsker nok Toronto bare å ta ferie nå.

LA KINGS - COLORADO (NHL) H: 1,60 U: 3,90 B: 3,75
Fem kamper igjen for disse lagene i Western Conference, hvor LA Kings ligger på åttende, ett poeng bak Calgary og á poeng med Winnipeg. De knuste Edmonton Oilers hele 8-2 på torsdag, og viste at de mener alvor. Kings er tittelforsvarere, og å ikke kunne ta seg til Stanley Cup ville være en stor nedtur. Colorado Avalanche har tapt de to siste for Edmonton og San Jose. Ligger åtte poeng etter Los Angeles, og det skal et mirakel til for at de skal ta seg til sluttspill nå. Rekdal tipper Kings leverer varene.