LYKKELIG SOM SINGEL: Justin Bieber (21) er ikke på jakt etter ny kjæreste. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
LYKKELIG SOM SINGEL: Justin Bieber (21) er ikke på jakt etter ny kjæreste. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Justin Bieber vil ikke ha ny kjæreste

Neste album vil handle om det hjerteskjærende bruddet med Selena Gomez (22).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skandale-stjernen Justin Bieber (21) kan velge og vrake blant millioner med Beliebers, men nei – han ønsker seg ikke kjæreste.

Det sier han i et intervju med radioprogrammet Ryan Seacrest.

– Jeg er singel nå, og jeg nyter det, forteller Bieber.

Inspirert av Selena Gomez

Han avslører også at hans neste album vil bli fullt av følelser, og det vil i stor grad handle om det opprivende bruddet med popstjernen og skuespilleren Selena Gomez (22). De var sammen i et turbulent og svært offentlig forhold fra 2010 til 2013.

– Mye av min inspirasjon kommer fra Selena. Det var et langt forhold som skapte kjærlighetssorg, glede og mange forskjellige følelser som jeg ønsket å skrive om. Det er mye av det i dette albumet, forteller han i radioshowet.

Også Selena har fortalt at albumet hennes «The Heart Wants What It Wants» er inspirert av av og på-forholdet og bruddet med Justin Bieber.

Kun tid til én spesiell dame

Bieber er i full gang med å spille inn sine nye låter i studio, og han er også travelt opptatt med å forberede sommerens festivaler.

Ved siden av arbeidet er det kun én dame Bieber vil vie tiden sin til, og det er den lille silky terrieren Esther, valpen han introduserte for fansen for to uker siden.