The Telegraph: – Balotelli, Zlatan, Gerrard og Rooney blant tidenes mest overvurderte

Du vil garantert være uenig i noe på denne listen! Si din mening, og avgi din stemme!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvilke fotballspillere er bedre enn sitt rykte, og hvilke fotballspillere er dårligere enn sitt rykte?

Temaet er et yndet diskusjonsobjekt for fotballsupportere verden over, og kanskje er det diskusjon tradisjonsrike The Telegraph er ute etter når de i påsken har rangert både de 20 mest overvurderte og de 20 mest undervurderte fotballspillerne gjennom alle tider.

Vi kan nesten garantere at du finner noe du er uenig i på disse to listene, for meningene er særdeles kontroversielle.

Zlatan Ibrahimovic har vunnet ligatittelen i alle land han har spilt i, likevel er han overvurdert mener avisen.

Det samme gjelder for navn som Wayne Rooney, Steven Gerrard og Mario Balotelli.

Her følger listen over de mest overvurderte, med utdrag fra The Telegraphs begrunnelse:

1. Mario Balotelli
«Det er et mysterium at spissen har kostet totalt 710 millioner kroner. I Inter, Manchester City, AC Milan og nå Liverpool har Balotelli mislyktes fullstendig i å realisere hans tydelige potensial. Han har generert mer overskrifter for hans opptreden utenfor banen enn for prestasjonene på.»

2. Robinho
«Enda en spiller som har kostet mye i overgangspenger, men som aldri har levert på sine lovende takter.»

3. Radamel Falcao
«En spiller som alltid har virket å bli primært drevet av hans neste store lønnsøkning. Falcao har prestert så dårlig i Manchester United at han vil sannsynligvis bli sendt tilbake til Monaco.»

4. Zlatan Ibrahimovic
«Ingen Champions League-triumfer i karrieren, og faktumet at han ikke har spilt i en av Europas topp-tre-ligaer siden han forlot Barcelona for Milan antyder at han ikke er det fenomenet han hevder å være.»

5. Faustino Asprilla
«Utvilsomt en talentfull spiss, men en som ofte var mer til hinder enn hjelp.»

6. David Luiz
«Den brasilianske forsvareren er lett å like, kan slå noen utrolige pasninger og har god teknikk. Det maskerer ofte hans begrensninger som midtstopper.»

7. Ezequiel Lavezzi
«Lavezzi løper mye og ser travel ut, men han er faktisk ikke veldig god.»

8. Wesley Sneijder
«Et stort talent som har blitt oversett av de største klubben gjennom karrieren, rett og slettt fordi han ikke er helt på toppnivå.»

9. Sergio Ramos
«Han er heldig at han spiller for Spania i en æra der midtbanen var så dominant at forsvarerne, som Ramos, for det meste kunne ha tærne i været og nyte showet.»

10. Jack Wilshere
«Arsenals midtbanespilleren har for ofte spilt svakt og likevel har han et rykte for å være en av Englands beste spillere.»

11. Steven Gerrard
«Gerrard bør anses som en veldig god, men ikke fantastisk spiller. For alle de store øyeblikkene har det vært noen kjempetabber.»

12. Roberto Baggio
«En høydepunktspiller som ofte forsvant i de store kampene. Bildet av hans storhet er forstyrret av nostalgi for fotballen på midten av 90-tallet.»

13. Adriano
«Et fantastisk skudd med venstrebeinet, og evnen til å score fra langt hold nå og då gjør deg ikke til en verdensklassespiller.»

14. Wayne Rooney
«La oss innse det, dersom Rooney var så god som mange i England tror, så ville han vært snappet opp av Real Madrid eller Barcelona.»

15. David Ginola
«En av verdens beste når han hadde dagen, men uheldigvis kom disse dagene svært sjelden.»

16. Denilson
«Strålende teknikk og en verdensrekord-overgang til sides, Denilson oppnådde ikke mye i sin karriere.»

17. Florent Malouda
«Klasse er permanent og form er midlertidig. Det er Malouda et strålende eksempel på.»

18. Nicolas Anelka
«Kanskje fotballens fremste leiesoldat, Anelka fikk få venner i en karriere som tok ham innom 12 klubber og totalt 800 millioner kroner i overgangssum.»

19. Carlos Valderrama
«Valderramas rykte var bygget på en latterlig frisyre og et spesielt uttrykk. En talentfull spiller, men en hvis rykte skyldes mer hans karakter og fremtoning enn noe han gjorde på banen.»

20. Georgi Kinkladze
«Dersom noen har bygget en karriere på en scoring, så var det den dyktige georgianere. Kinkladzes mål for Manchester City mot Southampton var vakkert, men et sjelden høydepunkt i en ellers skuffende karriere.»