JUBEL: Serena Williams etter å ha sikret seg et poeng mot Simona Halep. FOTO: Geoff Burke-USA TODAY Sports
JUBEL: Serena Williams etter å ha sikret seg et poeng mot Simona Halep. FOTO: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Verdensener Williams til sin tiende Miami-finale

Vant «den moralske finalen» mot  Simona Halep.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se finalen i Sony WTA Open Miami på C More Tennis lørdag fra kl. 19.

Serena Williams slo rumenske Simona Halep i semifinalen i WTA-turneringen i tennis i Miami torsdag. Det sendte henne til finalen.

Dermed kan den amerikanske spilleren, verdens beste i tennis, krysse av for tiende gang for finaleplass i denne turneringen i Florida. Halep, som er ranket som nummer tre, ble slått med sifrene 6-2, 4-6, 7-5.

Mange mener dette var den moralske finalen i turneringen i år. Begge spillerne kom til Florida med en imponerende seiersrekke fra de siste turneringene, og dersom man kun ser på resultatene og prestasjonene i 2015, var det uten tvil de to beste spillerne i verden dette året som møttes.

Derfor var ikke mer enn som ventet at kampen utviklet seg til et drama som skulle vare i noe over to timer.

Williams kom klart best i gang og tok det første settet forholdsvis enkelt, men Halep ga seg ikke. Hun kom tilbake og sikret seieren i det andre settet. Dermed måtte det tre sett til for å avgjøre kampen.

I siste sett ledet Williams lenge, og hun var helt oppe i en 5-2 ledelse, men også i dette settet kjempet det rumenske tennisesset seg tilbake i kampen og utlignet til 5-5. Da våknet Williams for fullt og kom tilbake. Det ga 7-5 seier og finaleplass i turneringen nok en gang.

Dermed møter Serena Williams spanske Carla Suarez Navarro i finalen som du kan se på C More Tennis fra kl. 19 lørdag. (©NTB)