OPPRYKK? Preston scorer mål mot Manchester United i FA-cupen i år. Nå kan de rykke opp til Championship. AFP PHOTO / OLI SCARFF
OPPRYKK? Preston scorer mål mot Manchester United i FA-cupen i år. Nå kan de rykke opp til Championship. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Rekdals oddstips: Tre engelske kamper

Sjekk de tre kampene Kjetil Rekdal håndplukket fra Langoddsen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PRESTON - ROCHDALE (LEAGUE ONE) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,10
Med åtte kamper igjen i League One ligger Preston North End meget godt an med tanke på opprykk. De har ikke tapt en seriekamp siden januar, og ligger på andreplass med 74 poeng. Ti bak Bristol City, som kommer til å rykke opp hvis de ikke imploderer fullstendig. Swindon og MK Dons jager Preston, så her må de ta en seier over et Rochdale som jager play-off. De er ikke noe dårlig lag, men vinner mest hjemme. Borte har de tapt fem av de siste seks, sist 0-3 for Oldham. Huntingdon (F) er usikker til denne kampen for hjemmelaget, Rochdale har mistet stopper O’Connell tilbake til moderklubben Brentford. Vincenti, Lund og Andrew er ute med skade.

YEOVIL - CHESTERFIELD (LEAGUE ONE) H: 2,95 U: 3,20 B: 2,00
Yeovil ligger 11 poeng under nedrykksstreken med en kamp mer spilt enn flere av de over. De ser helt fortapt ut, har tapt fire strake og kun tatt en seier på ti kamper. Sist tapte de 1-2 for Rochdale. Det går mot to nedrykk for The Glovers, som risikerer å mangle kaptein Joe Edwards grunnet en ankelskade. Chesterfield holder den siste kvalikplassen for opprykk til Championship, hele fire lag kan stjele den dersom de taper i Yeovil. Har vunnet fem av de siste sju kampene, og viser bra takter. Slo Bradford City 1-0 på bortebane sist. Bortelaget mangler spissen Armand Gnanduillet grunnet skade. Byron Harrison vikarierte for Gnanduillet sist, og ble matchvinner.

BRISTOL ROVERS - CHESTER (CONFERENCE) H: 1,30 U: 3,90 B: 6,50
Det er tett i toppen i Conference. Barnet topper med 79 poeng, Grimsby Town og Bristol Rovers følger med 78. Rovers har dårligst målforskjell av de tre. Må plukke tre poeng her for å følge med, og det mot Chester som ligger midt på tabellen med 54 poeng. 12. plass av 24 lag og -10 i målforskjell tilsier at de er middelmådige. Chester har heller ikke vunnet på fire kamper, mens Rovers bare har ett ligatap siden oktober. Sist spilte de 0-0 borte mot opprykksrival Macclesfield. Det skal være nivåforskjell på disse lagene, og Bristol Rovers bør ta en grei seier.