SCORET: Mesut Özil feirer scoring for Arsenal mot Aston Villa. Om det ble scoring på nattklubben i Berlin 21.mars vites ikke. FOTO: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
SCORET: Mesut Özil feirer scoring for Arsenal mot Aston Villa. Om det ble scoring på nattklubben i Berlin 21.mars vites ikke. FOTO: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Arsenal godtar syke Özils nattklubbesøk

Mesut Özil var på nattklubb i Berlin samme kveld som han var for syk til å spille mot Newcastle, men superstjernen slipper bot.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal-Liverpool (lørdag 13.45) | TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no.

21. mars vant Arsenal 2-1 mot Newcastle uten at Mesut Özil stilte opp for London-klubben.

Den offisielle grunnen var at han var syk. Derfor vakte det oppsikt da bilder av den forkjølede 400-millionersmannen på en nattklubb i Berlin samme kveld dukket opp på internett.

Siden har en frisk Özil spilt to landskamper for Tyskland.

Aksepterer forklaringen

Da var det ikke unaturlig at Arsenal-manager Arsène Wenger fikk spørsmål om stjernespillerens bytur på dagens pressekonferanse før lørdagens kamp mot Liverpool.

– Han gikk ut for 30 minutter i en venns fødselsdag. Jeg aksepterer hans forklaring, sier Wenger.

Dermed blir det ikke snakk om noe straff i form av bøter eller annet for tyskeren.

Lørdagens toppkamp i Premier League er av stor betydning for både Arsenal og Liverpool. Med seier til hjemmelaget vil avstanden mellom London-klubben og motstanderen øke til ni poeng.

Det er vesentlig når man vet at Arsenal er på tredjeplass, og dermed inne blant de fire klubbene som får plass i Mesterligaen, mens Liverpool er like utenfor.

Roser Sterling

Ekstra krydder til kampen gir det at Liverpools stortalent Raheem Sterling ryktes å kunne forlate Merseyside-klubben til fordel for nettopp Arsenal.

Sterling har ikke signert ny kontrakt med klubben til tross for at han har fått et lukrativt tilbud.

– Det har aldri handlet om penger. Jeg fokuserer på å vinne troféer i karrieren. Det er alt jeg snakker om, sier Sterling til BBC.

Mange har kritisert Sterling for å være grådig og selvopptatt, noe hovedpersonen selv ikke kjenner seg igjen i.

– Jeg vil ikke bli sett på som grådig, men en som elsker å spille fotball. Jeg tror folk har en feil oppfatning av meg.

Arsène Wenger la ikke skjul på at han beundrer Liverpool-vingens ferdigheter, men prøvde å legge lokk på interessen.

– Han er en toppspiller, men jeg vil ikke blande meg inn i det der bare 48 timer før kampen. Jeg respekterer Liverpool og vil ikke snakke om noe forsøk på å hente deres spiller, sier Wenger.