Mathis Olimb (41) feirer scoring med lagkameratene i Frölunda Indians.
Foto: ADAM IHSE / Scanpix
Mathis Olimb (41) feirer scoring med lagkameratene i Frölunda Indians. Foto: ADAM IHSE / Scanpix

Rekdal tror "norskeklubben" vinner igjen

Håndplukket Frölunda og to danske kamper til torsdagskupongen - sjekk analysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FRÖLUNDA - VÄXJÖ (SHL) H: 2,10 U: 3,65 B: 2,50
Semifinale i SM-sluttspillet, kamp tre. Frölunda vant første kamp 4-1 i Scandinavium, men Växjö slo tilbake med en 2-1 seier i overtid sist. Den kampen gikk til hele seks perioder. Det var meget viktig for Lakers, men nå er det tilbake til Göteborg hvor Frölunda spiller med mye pondus og selvtillit. Mathis Olimb og Mats Rosselli Olsen får mye spilletid for Frölunda, og de er naturlige favoritter her hvor de vant 4-1 sist.

AGF - ROSKILDE (DAN 1.DIV) H: 1,35 U: 3,85 B: 5,75
Hengekamp for AGF Aarhus, som sårt ønsker seg tilbake til Superligaen. Da må de vinne denne. De ligger nemlig på tredjeplass med 35 poeng, fire bak Lyngby med 39. Viborg leder serien med 44. AGF avsluttet høstsesongen med fire strake seire, vant også 1-0 over AB åpningskampen i vårsesongen. Fulgte opp med 2-2 mot Skive hjemme, noe skuffende sist. Her møter de FC Roskilde, som ligger på 8. plass med 22 poeng. Det er ganske stor strekk i tabellen til tross for relativt få lag, og det skal være kvalitetsforskjell her. AGF vinner dersom de spiller opp mot sitt beste.

VIBORG - HB KØGE (DAN 1.DIV) H: 1,38 U: 3,55 B: 5,90
Viborg var i Superligaen forrige sesong, og satser på å sprette rett tilbake. Leder divisjonen med 44 poeng, knuste AB 3-0 sist hjemmekamp. HB Køge ligger på syvende med 23 poeng, spilte to 0-0 kamper mot Fredericia og Vendsyssel før de slo Roskilde 1-0 borte sist. Er altså gjerrige bakover, men Viborg er i en klasse for seg i denne divisjonen og bør vinne greit.