VINNERLYKKE: David og Kathleen Long med sjekkene som viser at de har vunnet 1 million britiske pund i EuroMillions-lotteriet. Foto: AP.
VINNERLYKKE: David og Kathleen Long med sjekkene som viser at de har vunnet 1 million britiske pund i EuroMillions-lotteriet. Foto: AP.

2013: David og Kathleen blir lottomillionærer
2015: De vinner samme premie igjen!

Det britiske ekteparet Long har griseflaks, enkelt og greit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da gevinsten, som tilsvarer mer enn 10 millioner norske kroner, og en ny bil skulle trekkes var oddsene for at David og Kathleen Long skulle vinne igjen svært høye, nærmere 283 milliarder til én.

Derfor var både seere og lotteriets ansvarlige rimelig sjokkerte da det viste seg at paret som for bare to år siden vant 1 million pund igjen trakk det lengste strået.

Ekteparet som igjen kan sprette sjampanjen bor fremdeles i en stasjonær husvogn i den engelske småbyen Scunthorpe.

– Jeg kan ikke tro det, men jeg visste at det ville bli min tur igjen, sier David Long ifølge Daily Mirror.

The National Lottery la ut en rekke bilder av de glade vinnerne, som ble kjent med sin ekstreme vinnerlykke lørdag. Først i dag ble navnene og den utrolige historien offentliggjort.

– Jeg har alltid visst at jeg ville vinne, selv den første gangen. Forrige gang visste vi at vi hadde en god sjanse siden det var 100 premier pålydende én million pund. Forrige fredag gikk jeg forbi en lokal butikk og så at det var ti slike premier i EuroMillions og en fin bil, så jeg tenkte, ja, vi prøver igjen, sier David.

For kona var det vanskeligere å tro at de hadde vunnet en så stor premie en gang til. David forteller at hun brukte lang tid på å dobbelsjekke vinnertallene.

– Så reiste hun seg og gikk helt inntil TVen på veggen, tok på seg brillene og stirret nøye på vinnertallene. Det virket som en evighet før hun sa: Du sa du kom til å gjøre det igjen, og du gjorde det, forteller mangemilionæren David.