SJOKKOVERGANG: Chelsea snuser på Arsenals Theo Walcott og skulle han bli tilgjengelig ønsker Chelsea å slå til. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
SJOKKOVERGANG: Chelsea snuser på Arsenals Theo Walcott og skulle han bli tilgjengelig ønsker Chelsea å slå til. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

Fotballryktene: – Walcott kan gå til London-rival

Onsdag er det 1. april og i dag må ryktene tas med en klype salt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er det 101 dager igjen til overgangsvinduet åpner.

Noen supportere vil stå igjen med et bredt glis når vinduet stenger, mens andre vil nok rive seg i håret over frustrasjon over klubbens manglende signeringer når vinduet stenger.

Real Madrid har allerede tyvstartet da de bekreftet tirsdag at de kjøper en brasilianer fra Porto i sommer.

Her er et knippe rykter på onsdagen og vi kan ikke garantere helt at det ikke er en aprilsnarr i ryktene:

Theo Walcotts kontrakt med Arsenal går ut neste sommer. Onsdag skriver The Times at Chelsea følger kontraktsituasjonen til den skadeplagede vingen tett. Skulle England-stjernen bli tilgjengelig ønsker Jose Mourinho å hente Walcott i det som kan bli en av sommerens store sjokkoverganger.

Se Arsenal-Liverpool FC (13.45) og Manchester United-Aston Villa (16.00) lørdag på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Her skaffer du deg tilgang: tv2fotball.no

Skulle Walcotts overgang til Chelsea bli en realitet kan Arsenal-fansen trøste seg med at Arsene Wenger planlegger å hente Petr Cech. Wenger skal ifølge Daily Mail vente på en klargjøring av Cechs fremtid før klubben gjør et fremstøt på keeperen.

Med Mesterliga-spill ute av siktet for Tottenham begynner Hugo Lloris å se seg etter en ny og bedre klubb. Både Daily Mirror og The Sun skriver at London-klubben må selge keeperen for så lite som 150 millioner kroner i sommer om det ikke blir Mesterliga-spill. Franske Paris Saint-Germain følger Lloris situasjon tett.

Det er likevel noen gode nyheter for Spurs-fansen. Daily Mail skriver at hvittrøyene speider på Kölns Kevin Wimmer. Midtstopperen skal ha imponert Spurs-speider Paul Mitchell og det er ikke lenge siden det ble rapportert at de var enige om en overgang. Dette ble dementert av spilleren og Tottenham, men de skal ha vært i forhandlinger.

Mer Arsenal-nyheter. Santi Cazorla har lenge vært ryktet til Atletico Madrid. Det sier spilleren selv i et intervju med den spanske avisen El Mundo, men midtbanespilleren toner det hele ned og sier at det kun er rykter. Cazorla sier i intervjuet at han ikke har hørt noe som helst fra spanjolene og at han trives i Arsenal.

Jose Mourinho er glad i å shoppe fotballspillere og i sommer vil nok portugiseren bruke flere av Abramovichs rubler. Nå skal Chelsea-manageren være villig til å betale over 200 millioner kroner for Douglas Costa skriver Daily Mirror.

Paulo Dybala står på ønskelisten til de fleste toppklubbene i Europa. Radio Marte rapporterer at Palermo-spissens førstevalg er Arsenal og at han ønsker en overgang til Premier League.

I sommervinduet 2013 var Fabio Coentrao nær en overgang til Manchester United. Nå sier Real Madrids back at det ville være en ære å få spille under Louis van Gaals Manchester United. Det skriver The Telegraph. Coentrao ville helt sikkert tilført noe til rødtrøyenes skranglete forsvar.

Southamptons eier Katharina Liebherr utelukker et salg av Nathanial Clyne og Morgan Schneiderlin skriver The Telegraph. Nå er klubben ikke i en posisjon der de ikke trenger å selge spillerne etter at Liebherr tilførte klubben over 200 millioner kroner. Dermed ser det ut til at Manchester United og Liverpool må finne andre spillere å fylle opp laget sitt med i sommer.