IMPONERER: Thomas Ulsrud og hans utvalgte fortsetter å imponere under VM. Her fra nattens kamp Canada. Foto: REUTERS/Mark Blinch
IMPONERER: Thomas Ulsrud og hans utvalgte fortsetter å imponere under VM. Her fra nattens kamp Canada. Foto: REUTERS/Mark Blinch

Norges curlinggutter knuste Canada

Nordmennene fortsetter å imponere i VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sine karakteristiske, fargesprakende bukser fortsetter det norske curlinglandslaget å imponere i VM. Tirsdag kveld ble selveste Canada knust 9-3.

Norge hadde kommet fra en sterk 8-7-seier over Finland, men skip Thomas Ulsrud og hans lagkamerater hadde tydeligvis lyst på en enda større skalp.

– Vi stilte opp for å spille i kveld. Guttene hadde noen virkelig gode steiner. Torger (Nergård) startet i den første omgangen med et nydelig skudd som sørget for to poeng, og vi bare fortsatte derfra, sier Ulsrud til det internasjonale curlingforbundets hjemmeside.

Norge var klart best, ledet 6-1 allerede etter tre omganger og vant fortjent, men Ulsrud tror ikke neste møte med canadierne blir like enkelt.

– Nei, jeg tror de kommer til å være enda mer klare for oss neste gang. Jeg tipper dette ikke er den siste gangen Norge og Canada møtes denne uka. vi kommer til å møtes igjen.

Med den overbevisende seieren mot hjemmehåpet troner Norge øverst på resultatlista med seks seirer og ett tap. Canada er nå dyttet ned til andreplass. (©NTB)