BREV: En kvinnelig passasjer ville gi en takk til pilotene som fløy henne hjem til England. Foto: Skjermdump / Twitter
BREV: En kvinnelig passasjer ville gi en takk til pilotene som fløy henne hjem til England. Foto: Skjermdump / Twitter

Brevet passasjeren skrev til pilotene går verden rundt

En kvinnelig passasjer bestemte seg for å gi pilotene som fløy en spesiell beskjed. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det siste årets uforklarlige flystyrt-tragedier, med den siste flystyrten i Alpene som tok 150 liv forrige tirsdag, blir stående som mørke kapitler i fly-historien. 

En kvinne som fløy fra Spania til England mandag, ville derfor rette en spesiell takk til pilotene som fraktet henne hjem. 

Skrev brev til piloten

– I lys av tragedien i Alpene, og tapet av de 150 stakkars menneskene, føler jeg behovet for å strekke ut en hånd til dere, skrev den anonyme kvinnen Bethanie i et håndskrevet brev som hun ga til piloten på flyet hun satt på. 

En kollega av piloten som fikk brevet, la det ut på Twitter, og responsen har vært enorm med flere tusen retweets. 

– Dette brevet ble gitt til min kollega ombord på flyet han fløy i dag. Det beviser at vi er sammen om dette, skriver Jai Dillon (23). 

Dillion, som er pilot med base i Storbritannia, forteller til news.com.au som først omtalte saken, at kollegaen hans ønsket å dele brevet som hadde rørt ham. 

– De ble utrolig glade. Jeg føler at den positive hendelse er verdt å dele, sier Dillon. 

Håper å gjøre en forskjell

– Jeg forstår at en så grusom tragedie som denne påvirker de med det ansvaret dere har mer enn andre, og kanskje noen varme ord kan gjøre en forskjell, skriver Bethanie videre, og avslutter:

– Takk for at dere flyr meg hjem. Takk for at dere gjør det så trygt. Takk for at dere gjør det mulig for meg å leve livet mitt i Spania, men likevel få tilbringe tid med familien min i England også. Jeg håper dere også får se deres familier snart. Dere gjør en enorm forskjell, og er grunnen til at jeg kan smile i kveld, avslutter Bethanie.