ENIG: Patrick Thoresen skal være muntlig enig med Djurgården. Foto: Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
ENIG: Patrick Thoresen skal være muntlig enig med Djurgården. Foto: Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

– Thoresen enig med Djurgården

Skal være muntlig enig med den svenske klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Patrick Thoresen skal være klar for Djurgården.

Det skriver Aftonbladet tirsdag formiddag.

Hockeyspilleren skal være muntlig enig med den svenske klubben om en overgang fra den russisk KHL og SKA St. Petersburg.

Nordmannen skal være enige om å skrive en ettårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, men at det ikke vil bli klart før sesongen er over i Russland. Da går nordmannens kontrakt med klubben den russiske klubben ut.

TV 2 har vært i kontakt med Djurgården som ikke ønsker å kommentere Aftonbladets opplysninger. Trolig vil det ikke komme en bekreftelse før Thorsen er ferdig med sesongen i Russland.

– Så lenge han ikke ferdig med sesongen i Russland, så er det ingenting vi ønsker å si, sier K-G Stoppel, som er administrerende visedirektør i Djurgården, til TV 2.

Men det er ingen tvil om at nordmannen er sterkt ønsket i Sverige.

– Han er en veldig interessant spiller og vi ønsker ham velkommen hvis han vil komme her. Det har med bakgrunn i at han er en av Europas beste spillere og tidligere har spilt for Djurgården, fortsetter Stoppel.

Det har ikke lyktes TV 2 i å få en kommentar fra Patrick Thoresen.

TV 2 har tidligere meldt at Thoresen er ferdig med Russland og ønsket å forlate SKA St. Petersburg.

– Det er litt vemodig. Jeg har jo ikke vært i en klubb mer enn et par år tidligere, og nå har jeg vært fire år her i SKA. Jeg har hatt en fin tid her, så litt rart blir det å ikke dra tilbake neste år. Men det skal bli litt deilig også, sa han til TV 2 i forrige uke.

Da sa hockeyspilleren at det var Sverige og Sveits som fristet mest.

– Det er de to landene jeg trekker meg til også når jeg skal søke ny klubb. Det må være en totalpakke der familien trives, og et lag med sportslige ambisjoner som vil kjempe i toppen. Jeg vet at det er lag som er interessert, men jeg har ikke tatt det så mye lenger siden jeg er midt i et sluttspill, fortalte hockeyspilleren.

Thorsen er opptatt med sluttspillet i KHL og hans SKA St. Petersburg ligger under 0-3 i kamper for CSKA Moskva i semifinalen.