TOPPER: Angel di Marias drakt er den mest etterspurte spilleren i Premier League. Alexis Sanchez og Diego Costa tar de neste plassene. Foto: Montasje/Scanpix.
TOPPER: Angel di Marias drakt er den mest etterspurte spilleren i Premier League. Alexis Sanchez og Diego Costa tar de neste plassene. Foto: Montasje/Scanpix.

Di Maria knuser Sanchez og Costa

Argentinerens trøye er den mest populære i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

Det har ikke gått helt som forventet for Angel di Maria etter rekordovergangen fra Real Madrid sist sommer.

Selv om argentinere ikke har innfridd forventningene på Old Trafford er 600 millioners mannen den spilleren som selger flest trøyer med sitt navn og nummer på i Premier League.

Det viser en oversikt Daily Mail har lagt frem basert på en rapport fra draktsalget til Sports Direct.

På den listen knuser han to andre sommersigneringer. Di Maria selger flere trøyer enn Alexis Sanchez og Diego Costa. Nesten en av ti trøyer selges med argentinerens navn og nummer. Sanchez må ta til takke med kun 3,8 prosent av draktene selges med hans nummer, mens kun 2,27 prosent ønsker Costa bakpå Chelsea-drakten.

Manchester Uniteds David de Geas fantastiske sesong for rødtrøyene gjør at keeperen er fjerdemann på listen.

Det som kanskje er mest oppsiktsvekkende er at Manchester United-floppen Falcao er syvendemann på listen, foran spillere som Steven Gerrard, Sergio Agüero og Robin van Persie.

Steven Gerrard er den eneste fra Liverpool som snek seg innenfor topp ti.

Luke Shaw er den mest populære forsvarspilleren på en 38. plass, mens Ayoze Perez var den spilleren som akkurat ikke kom med på topp ti listen. Spanjolen slo imidlertid spillere som Harry Kane, Cecs Fabregas, Oscar, Joe Hart og Raheem Sterling.

En liten kuriositet er at navnet Jack er mer populært å trykke enn spillere som Papiss Cisse, Balotelli, Wilshere, Lallana, David Silva, John Terry og Yaya Toure.

Her er hele topp ti listen:
Angel di Maria 9,59 prosent.
Alexis Sanchez 3,80 prosent.
Diego Costa 2,27 prosent.
David de Gea 2,16 prosent.
Eden Hazard 2,10 prosent.
Wayne Rooney 2,09 prosent.
Falcao 1,99 prosent.
Steven Gerrard 1,76 prosent.
Sergio Agüero 1,46 prosent.
Robin van Persie 1,20 prosent.