ØNSKET: Manchester United manager ønsker å hente PSVs Memphis Depay. Foto: (AP Photo/Ermindo Armino)
ØNSKET: Manchester United manager ønsker å hente PSVs Memphis Depay. Foto: (AP Photo/Ermindo Armino)

Fotballryktene: – Van Gaal henter fire spillere

Og Manchester City, Bayern Munchen og PSG kjemper om spiller til 400 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli åpner overgangsvinduet og de europeiske klubbene kan igjen bruke sjekkheftet.

Nå som sesongen går inn i en sluttfase er det siste mulighet for klubbene til å kartlegge potensielle sommerkjøp.

Her er tirsdagens rykter:

Vi begynner hos Manchester United. Det er ingen tvil om at Louis van Gaal ønsker å forsterke laget i sommer og dermed befeste klubben som ligaens største kjøpelag. Tirsdag skriver The Telegraph at rødtrøyene planlegger å hente inn fire spillere, men avisen navngir kun den ene som står på ønskelisten.

Spilleren som står høyest på ønskelisten er PSV-stjernen Memphis Depay, som vil bli et friskt tilskudd at lagets aldrende angrep. Rødtrøyene er ikke den eneste som ønsker seg nederlenderen. Også PSG skal ligge langflate etter spilleren som sammenlignes med Arjen Robben i hjemlandet. Avisen skriver videre at det forventes at Javier Hernandez vil forlate klubben i sommer, mens klubben ønsker å beholde Ángel di María.

Å beholde di Maria kan vise seg å bli en tøff kamp. PSG ønsker å kjøpe spilleren som ikke har funnet seg helt til rette på Old Trafford, skriver Daily Mirror. Avisen skriver at Manchester United kan bli lokket til å selge argentineren om franskmennene kommer med et kjempebud på spilleren.

400 millioner kroner er det som skal kunne lokke Wolfsburg til å selge Kevin de Bruyne. Manchester City, Bayern Munchen og PSG er interessert i midtbanespilleren som har levert en god sesong i Bundesliga og som vil bli en solid forsterkning til alle tre klubbene. Det skriver Daily Mail. De lyseblå skal lede kampen om 23-åringen.

Avisen skriver også at Aleksandar Kolarov kan være på vei til Italia. Etter å ha hyllet jobben Sinisa Mihajlovic har gjort i Sampdoria blir det nå spekulert i om venstrebacken skifter klubb i sommer. Tidligere har Kolarov ytret ønske om å returnere til Italia. Express skriver også at Lazio vil kaste seg inn i kampen om backens signatur.

Mer Manchester United-rykter. Atlético Madrid-spilleren Miranda stod på van Gaals ønskeliste forrige sommer, men lyktes ikke å hente forsvarspilleren. Med det som til tider har vært et skakkjørt forsvar har nok ikke interessen minsket, og nå åpner Atlético Madrid for å selge spilleren for mindre enn det utkjøpsklausulen spilleren har, skriver den spanske avisen AS.

Real Madrids desperate jakt etter David de Gea skal ha stoppet og nå har hovedstadklubben fått øynene opp for Leverkusens Bernd Leno. Marca melder at klubben ser for seg at Leno kan være den langsiktige erstatteren for Iker Casillas.

Aston Villas danske midtstopper Jores Okore kan skifte klubb i sommer. The Sun skriver at Inter Milan skal ha 22-åringen på sin ønskeliste.

West Ham, Newcastle og Aston Villa har fått med seg Moussa Konates storspill for Sion i den sveitsiske serien. The Mirror skriver at West Hams klubbformann har uttalt at laget ønsker å forsterke spissplassen i sommer.

Sunderland har allerede begynt å planlegge for neste sesong, og skal være interessert i å forsterke forsvaret. Klubben skal ha blinket seg ut Liverpools forsvarsspiller Tiago Illori og ønsker å hente ham i sommer. Det skriver Sunderland Echo. The Black Cats skal ha sett spilleren så sent som i fredagens kamp mellom Portugal U21 og Danmark U21.