GOALGETTER: Ryan Callahan feirer scoring sammen med Victor Hedman. (AP Photo/Chris O'Meara)
GOALGETTER: Ryan Callahan feirer scoring sammen med Victor Hedman. (AP Photo/Chris O'Meara)

Rekdals oddstips: Dramatikk i NHL

Håndplukket tre hockeykamper - nå er innspurten i gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BOSTON - FLORIDA (NHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20
Begge lag kjemper om sluttspill. Boston ligger på åttendeplass i Eastern Conference med 89 poeng, Florida følger på tiende plass med 85. Det er bare seks kamper igjen av sesongen, og Florida trenger sårt å vinne denne. Boston har satt inn sluttspurten nå, og vunnet to strake seire over New York Rangers og Carolina Hurricanes. Florida er ikke dårlige de heller. Jaromir Jagr (43) leverer varene og Florida slo Ottawa Senators borte sist. Denne kampen kan bli jevn, men Rekdal tror Boston tar det. De er normalt sterke hjemme i TD Garden, hvor de kan nyte bra støtte fra publikum.

TORONTO - TAMPA BAY (NHL) H: 3,05 U: 3,75 B: 1,80
Toronto Maple Leafs ga opp håpet om sluttspill for mange, mange måneder siden. Laget er inne i en “ombyggingsfase”, som det heter når man virkelig, virkelig er ute å kjøre. De ligger nest sist i Eastern Conference med 62 poeng, dog milevis foran elendige Buffalo med 48. Slo Ottawa Senators 4-3 i OT sist, men det var første seier på åtte forsøk. Tampa Bay Lightning sikrer sluttspillplass med seier her, har allerede samlet 99 poeng. Har dog to strake tap for sterke Nashville og Detroit. Kommer nok tilbake med en seier her.

DETROIT - OTTAWA (NHL) H: 1,90 U: 3,70 B: 2,85
Detroit Red Wings har allerede begynt å selge billetter til første runde i sluttspillet, til tross for at de enda ikke er sikret plass. Det ser dog bra ut, der de ligger på femteplass med 92 poeng. Poengfangsten er dog mager med bare fem seire på 14 kamper i mars. Ottawa Senators er et av lagene som jager sluttspillplass, ligger på niende med 86 poeng. Hadde en meget sterk periode med syv strake seire tidligere i mars, nå har de tapt tre på rad for NY Rangers, Toronto og Florida. Detroit tapte 4-5 for New York Islanders sist, så ingen av disse lagene er i fremdragende form. Litt samme situasjon som Boston-Florida, Detroit har en hjemmefordel, men dette er høyst usikkert.