SKIFTER KLUBB: Veronica Kristiansen har meldt overgang fra Glassverket til danske FC Midtjylland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SKIFTER KLUBB: Veronica Kristiansen har meldt overgang fra Glassverket til danske FC Midtjylland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Norsk EM-vinner til Danmark

FC Midtjylland med solid forsterkning foran neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske EM-vinneren Veronica Kristiansen er klar for FC Midtjylland (FCM). Det melder den danske toppklubben i en pressemelding på sine hjemmesider.

Hard konkurranse

Sportssjef i FCM, Hans Peter Riis, innrømmer at konkurransen om den talentfulle bakspilleren var stor.

– At vi kan tilknytte oss en så stor profil som Veronica Kristiansen er vi svært godt fornøyde med. Vi har hatt hard konkurranse fra flere andre klubber, så det er en lettelse at hun velger oss.

Kristiansens nye arbeidsgiver har sett seg ut en strategi som omhandler å skaffe seg flere skandinaviske spillere i stallen, og ifølge Riis er nysigneringen et perfekt eksempel på det.

– FCM spiller en type håndball som passer meg. Jeg har kun hørt positive ting om laget, og jeg gleder meg til å bli en del av det, sier Kristiansen til klubbens hjemmesider.

24-åringen blir klubbens andre norske spiller - fra før har fjorårets serietoer Kristiansens landslagsvenninne Ida Alstad i spillerstallen.

Høye ambisjoner

Trener Helle Thomsen gleder seg til å jobbe med nysigneringen.

– Veronica har vært en profil i den norske ligaen lenge, og som spillertype passer hun godt inn i laget vårt. Til tross for sin unge alder er hun rutinert og kan brukes i flere posisjoner.

Selv er Kristiansen full av lovord om sin nye sjef.

– Jeg tror Helle kan gjøre meg til en bedre spiller. FC Midtjylland er et sterkt lag som ønsker å kjempe i toppen både hjemme og ute i Europa - de ambisjonene var avgjørende for mitt valg.