Nina (18) sang seg videre i The Voice: – Jeg var veldig usikker

Overbeviste Sondre Lerche etter duellen mot Espen Haugland Mosdøl.

Nina Ugland (18) fra Kristiansand imponerte stort under sin blind audition i The Voice.

I duellrunden imponerte hun nok en gang, og klarte å komme videre ved å danke ut duellmotstanderen Espen Haugland Mosdøl (27) fra Oslo.

Nina og Espens mentor Sondre Lerche startet tilbakemeldingen med å skryte av Espens opptreden, men avsluttet kort og godt slik:

– Det er rett og slett umulig for meg å overse nærværet av Nina. Jeg velger Nina.

TV 2 prater med Nina idet hun kommer ned fra scenen, og det er et fornøyd sangtalent som forteller om opplevelsen.

– Det var helt fantastisk. Det er veldig motiverende og jeg er veldig, veldig glad akkurat nå. Jeg gleder meg til å synge mer nå!

Tok en høneblund før opptredenen

Nina innrømmer at hun slet med nervene før hun skulle duellere på The Voice-scenen.

– Rett før jeg skulle på scenen, merket jeg at hjertet banket litt fortere og at jeg var nervøs, men jeg gikk inn på et rom og var litt alene. Jeg la hodet ned og tok rett og slett en ti minutter lang blund. Jeg ble litt roligere av det, så jeg tror det hjalp på nervene. På blind audition var jeg veldig nervøs og det gikk utover kontrollen på stemmen, men nå føler jeg at jeg hadde kontroll. Jeg klarte å kose meg på scenen.

Nina forteller videre at hun ikke var forberedt på å vinne duellen.

– Jeg var veldig usikker. Espen, som jeg sang mot, er veldig flink og han har en veldig spesiell stemme, og jeg hadde ingen forventninger om at jeg skulle gå videre. Jeg var veldig usikker, egentlig. Han er en tøff og dyktig motstander.

Sølvkjole

Under blind audition opptrådte Nina i en iøynefallende gullkjole som hennes mormor hadde laget, mens denne gangen stilte hun i sølvkjole.

– Det er min mormor som har laget denne også. Hun er veldig flink til å sy, og syr ofte kjoler til meg. Jeg er veldig glad for at hun gjør det.

Den unge sangfuglen fra Kristiansand er nå klar for det neste steget i The Voice-konkurransen: Knock out-runden.

The Voice sendes fredager klokken 20.00 på TV 2.