Justin Timberlake (34) kom med lovnad til kona fra scenen

Artisten ble hedret under iHeart Music Awards og takket kona, Jessica Biel (33).

Justin Timberlake (34) fikk hederspris under nattens iHeart Radio Music Awards i Los Angeles. Under takketalen fortalte en åpen og ærlig Timberlake om hvordan han ble mobbet i barndommen.

– Da jeg vokste opp og gikk på skolen, var det ingen som var i nærheten av å kalle meg nyskapende. De kalte meg annerledes og rar. De kalte meg noen andre ting også, som jeg ikke kan si på TV, fortalte en åpen og ærlig Timberlake.

– Gudskjelov lærte min mor meg at det å være annerledes er en bra ting. Ved å være annerledes kan du faktisk gjøre en forskjell, smilte han, til stor jubel i salen.

Takket sin kone Jessica Biel

Justin Timberlake giftet seg med skuespiller Jessica Biel (33) i Italia i 2012, etter å ha vært forlovet i kun to måneder. 

De to venter nå sitt første barn og Justin lovet sin kone, at han nå skal være innovativ og lære seg å skifte bleier. 

– Til slutt vil jeg takke min beste venn og favorittpartner, min kone Jessica, som er hjemme og ser på. Kjære, jeg kan nesten ikke vente på å få se vår beste skapelse sammen så langt. Ikke vær bekymret, pappa kommer straks hjem og skal på nyskapende vis lære seg å skifte bæsjebleier, sa Timberlake.