BLIR DE LAGKAMERATER? Gareth Bale og John Terry har aldri spilt på lag, men det kan skje neste sesong. AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
BLIR DE LAGKAMERATER? Gareth Bale og John Terry har aldri spilt på lag, men det kan skje neste sesong. AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD

Fotballryktene: – Chelsea vil betale 888 millioner kroner for Bale i sommer 

Og Luka Modric er aktuell for en overgang til Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun noen privatlandskamper og Belgias kvalikkamp mot Israel gjenstår før en deilig Premier League-helg sparkes i gang med storoppgjøret Arsenal-Liverpool.

Chelsea har tittelen i sin hule hånd, men det stopper ikke José Mourinho fra å ruste opp stallen i sommervinduet.

Det er spesielt offensivt Chelsea skal prøve å styrke laget. Emmanuel Adebayor er allerede nevnt, men Mourinho må finne spillere som kan fore togoleseren med pasninger i 2015/16-sesongen. Gareth Bale står på blokken til «The Special One». Ifølge Metro er London-klubben villig til å bla opp 888 millioner kroner for Bale. Det vil i så fall gi en ekstra dimensjon i kontringene når Mourinho i utvalgte kamper velger å parkere bussen foran eget mål.

En annen mann som er aktiv på overgangsmarkedet er Arsene Wenger. Ryktene om Raheem Sterling tiltar i styrke. Daily Mirror vier hele baksiden til den potensielle overgangen. Sterling har ennå ikke skrevet under ny kontrakt med Liverpool. Wenger kan lokke med Mesterliga-fotball (i hvert fall frem til åttedelsfinalen neste sesong).

Det er ikke bare Bale som kan gjøre comeback på balløyen. Luka Modric kan være på vei tilbake til Premier League og Manchester City. Real Madrid vil nemlig hente Paul Pogba, og da kan kroatens dager i Madrid være talte, skriver Daily Star.

City planlegger også å fortsette suksessen med spanske spisser. Alvaro Morata står på ønskelisten, skriver Daily Mirror.

Manchester United har i lengre tid fulgt Mats Hummels. Nå røper Hummels at han er åpen for å spille i utlandet. Om Manchester United ikke kan tilby det beste sportslige tilbudet, så har i hvert fall Manchester-klubben mye penger. For noen fotballspillere betyr jo også det litt.

Radamel Falcao sier at han er "100 prosent med" Manchester United videre. Spissen med fire mål på 19 Premier League-kamper avviser at Juventus blir neste stoppested.

Barcelona ønsker seg en storvokst spiss. Da er det ingen overraskelse at Juventus-spissen Fernando Llorente står på ønskelisten. Også Mario Gomez og Graziano Pelle vurderers, skriver Sport.

Om Llorente forsvinner, vil han garantert ikke bli en billig mann for Barcelona. Pengene ønsker Juve å bruke på Chelseas teknikker Oscar. Speidere fra den italienske klubben fulgte Oscar i privatlandskampen mot Frankrike torsdag. 

Liverpool forbereder et bud på Derbys stortalent Will Hughes. Midtbanespilleren vil koste ca. 180 millioner kroner, skriver Metro.

Arsenal hentet Alexis Sanchez i fjor sommer. Nå har flere chilenere fått øynene opp for London-klubben. For midtbanespilleren Charles Aranguiz ville "det vært en drøm å spille for Arsenal", skriver Daily Mirror.