TIPPER: Rekdals oddstips har tre rette på rad.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIPPER: Rekdals oddstips har tre rette på rad. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Tre på rad for Rekdals oddstips!

Frölunda gjorde jobben søndag - sjekk mandagskupongen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

AALESUND - MOLDE (PRIVATKAMP) H: 3,35 U: 3,65 B: 1,65
Generalprøve og derbykamp. Disse lagene møtes allerede i tredje runde, da i Molde. Aalesund tapte 1-2 for Hødd i treningskamp forrige fredag. Aalesund er tippet av TV2s ekspert å komme på tiende plass i årets Tippeliga. Laget ser noe svekket ut fra i fjor. Molde er antagelig alles favoritt til å vinne i år. De har bredest stall og mest penger, og dikterer overgangsmarkedet i norsk fotball fullstendig, noe de viste da de hentet inn Bakenga. Knuste Hødd 3-0 dager etter Hødd slo Aafk. Dette er “bare” en treningskamp, men samtidig ligger det en del presisje her.

SANDEFJORD - FOLLO (PRIVATKAMP) H: 1,45 U: 4,40 B: 3,85
Sandefjord rykket opp med glans under Lars Bohinens ledelse, men forventes å få det tøft. Tippet av TV2s eksperter å komme nest sist i Tippeligaen, og rykke ned igjen. Har dog skaffet seg en ganske grei motstander her i generalprøven for å bygge litt selvtillit. Follo er tilbake i 1. divisjon, OBOS-ligaen, etter opprykk. 1. Divisjon er en tøff liga med fire nedrykksplasser, og de må være rede fra start om de skal holde plassen. Får hard matching her.

BURTON ALBION - STEVENAGE (LEAGUE 2) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Hengekamp i League Two, hvor Burton Albion ligger meget godt an til å rykke opp. The Brewers topper med 76 poeng, tett fulgt av Shrewsbury og Wycombe. Burton har ligget an til å rykke opp hele sesongen, men mange var skeptiske da de mistet treneren i november. Inn kom den gamle spissen Jimmy Floyd Hasselbaink, og laget har egentlig bare sett bedre ut. Nå står de med fire strake seire, sist 4-1 over Tranmere Rovers borte. Stevenage ligger på niende plass, og har fortsatt god mulighet på å ta en play-off plass. De har dog ikke vunnet på de tre siste kampene, og spiller her en av sine tøffeste bortekamper for sesongen. Burton er virkelig gode nå, og er greie favoritter.