Seier i debuten for Nordlie

Tom Nordlies Avaldsnes kom tidlig bakpå mot Arna-Bjørnar, men spillerne snudde kampen til 3-2.

Avaldsnes-trener Tom Nordlie  (t.h.) og Avaldsnes assistenttrener Frank Otto Berntsen under kampen mot Arna Bjørnar. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Avaldsnes-trener Tom Nordlie (t.h.) og Avaldsnes assistenttrener Frank Otto Berntsen under kampen mot Arna Bjørnar. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Ine Marie Wedaa ga Arna-Bjørnar ledelsen etter bare sju minutter, men like etter utlignet stjernespiss Elise Thorsnes.

Etter 21 minutter ga Hólmfridur Magnúsdottir Avaldsnes ledelsen for første gang, og like etter pause sendte samme spiller Nordlies lag foran med 3-1.

Like før slutt skapte Maria Dybwad Brochmann spenning ved å redusere, men Avaldsnes holdt ut og fikk med seg alle poengene.

Kampen var Nordlies første siden han tok over eliteserieklubben.

I en annen kamp spilte Sandviken og Trondheims-Ørn 2-2. (©NTB)