Kippe drømmer om å trene LSK

LSK-legenden vil spille til han blir 40 år og drømmer om å bli Lillestrøm-trener i fremtiden.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lillestrøm (TV 2): Tirsdag er han i gang med Tippeliga-sesong nummer 16. Men skal vi tro Frode Kippe er det langt fra hans siste sesong på toppnivå.

Se Lillestrøm - Start på C More Fotball kl 19.00

– Hvorfor gi meg, liksom? Det gir ikke noe mening for meg. Det er ikke noe som er gøyere enn fotball, så jeg håper å spille i to-tre år til, sier 37 år gamle Kippe.

Spiller til han er 40 år

Det betyr at Kippe ikke har noen planer om å legge opp før han har bikket 40. Noe som ikke virker urealistisk når vi ser på spillere som Frode Johnsen (41), Daniel Berg Hestad (39), Morten Berre (39) og Kjetil Wæhler (39).

–  Alt er mer profesjonelt nå enn før i tiden, bare se på støtteapparatene, og man er blitt flinkere til å passe på kroppen, da kan man holde på lenger, mener Kippe.

Midtstopperen føler seg nesten mer motivert enn noensinne, til tross for over 300 kamper for klubben i sitt hjerte.

–  Jeg trives egentlig bedre og bedre. Jeg er mer sulten enn noen gang og skjønner nå hvor heldig jeg er som får lov til å ha dette som jobb, sier klubb-legenden. Ifjor skrev han under en kontrakt ut 2016.

Sjef på Åråsen?

Men alt har en slutt, også karrieren til Kippe. Han går med en trener i magen.

- Jeg vil jobbe med fotball, ja. Jeg er trener for et guttelag allerede. Jeg har lyst til å komme meg inn på et nivå først og bygge opp erfaring, sier Kippe.

- Kan du se for deg selv som Lillestrøm-trener en gang i fremtiden?

- Klart, det ville vært en drøm. Det finnes muligheter og jeg kan ikke utelukke at det skjer, det hadde jo vært utrolig artig. Men det er nok mange år frem i tid, smiler Kippe.