TO FOTBALLSPILLERE: James Milner og Lionel Messi driver med samme idrett. I hvert fall på papiret. (AP Photo/Manu Fernandez)
TO FOTBALLSPILLERE: James Milner og Lionel Messi driver med samme idrett. I hvert fall på papiret. (AP Photo/Manu Fernandez)

Fotballryktene: – Milner til Liverpool åpner luke for Barkley

Og hva skal Barcelona med Glen Johnson?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fortsatt noen dager igjen av landslagspausen, men det finnes noen godbiter for dere som har fått godkjente 1-5-tap langt opp i halsen. Fleetwood-Preston samt Steven Gerrard-Jamie Carragher kan fungere som en fin oppladning til neste helgs Premier League-runde.

Ikke minst er ferske søndagsrykter et must når Kroatia-tapet skal fordøyes over en saftig lunsj.

Manchester City vil fortsette suksessen med å kjøpe dyre engelskmenn fra Everton. Nå er det Ross Barkley som skal prøve å hoppe etter Joleon Lescott og Jack Rodwell. Daily Star skriver at det bare vil koste Manchester City 592 millioner kroner. Chelsea skal også være villig til å legge penger på bordet for Barkley. Kanskje det er han som skal fore Emmanuel Adebayor med stikkpasninger på Stamford Bridge neste sesong?

Men Manchester City har mange spillere i stallen. For å få plass til Barkley, må det ryddes plass. Kanskje det åpner seg en luke for Barkley om James Milner forsvinner til Liverpool. Det er ikke sikkert at 29 år gamle Milner er fremmed for tanken om å slippe flere ydmykende Mesterliga-kvelder som han opplevde i Barcelona, og da ser Liverpool ut som et sikkert valg akkurat nå. Det er Sunday Mirror som skriver om Liverpools Milner-interesse.

Chelseas-manager José Mourinho har begynt å skjønne at John Terry ikke kan holde det gående til han er 40. Derfor er yngre krefter på vei inn døren på Stamford Bridge. Raphael Varane er øverst på ønskelisten, skriver The Sun. Varane vil koste Chelsea rundt 475 millioner kroner.

Manchester United har virkelig fått ting til å stemme med verdensklassespillerne Angel di Maria og Radamel Falcao på benken. Sistnevnte er lei av å bli ydmyket på balløyen, og nå kan Juventus være neste stoppested. Det sier Falcaos agent.

Arsenals grusomme forsvarsspill sendte laget hodestups ut av Mesterligaen mot Monaco. I sommer skal det handles, og hva er ikke mer naturlig enn å hente Southamptons midtbanespiller Victor Wanyama (23) samt Anderlecht-spissen Aleksandar Mitrovic (20)? Duoen vil koste 355 millioner kroner, skriver The Sun.

Newcastle har også penger på bok. I overkant av 700 millioner kroner skal brukes på å erstatte Fabricio Coloccini, Cheick Tiote og Tim Krul. I tillegg kommer Derby-manager Steve McClaren inn for å påse at alt går riktig for seg. Det skriver The Mirror.

Det kan spilles fotball i ligaer utenfor England også, selv om nivået selvsagt ikke er like bra. Barcelona planlegger å erstatte Xavi med Atletico Madrids Koke. Mer overraskende er det at Glen Johnson kan være på vei inn portene på Camp Nou. Liverpools reserveback har en kontrakt som løper ut i sommer.