Bråstopp for Zuccarello og Rangers

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers røk 2-4 borte mot Boston Bruins lørdag.

Klikk for å endre bildetekst

Mats Zuccarello Aasen scoret ett av Rangers' fem mål da de vant 5-1 mot Ottawa Senators og sikret seg plass i sluttspillet torsdag. Lørdag ble det imidlertid bråstopp for Zucca og Rangers, som tapte 2-4 mot Boston Bruins.

Lundqvist tilbake
Den svenske stjernemålvakten Henrik
Lundqvist var tilbake på isen etter å ha vært ute i nesten to måneder etter at han fikk en puck halsen.

I hans fravær har Cam Talbot vært glimrende for Rangers. Lørdag måtte han se fire pucker i mål bak seg, mens han stoppet 26 skudd.

Tannløse fremover
Rangers var derimot tannløse framover. Det ble kun avfyrt 18 skudd mot Bruins-målvakt Niklas Svedberg, to av dem gikk i mål.

Rick Nash reduserte til 1-4 mot slutten av 1. periode. Det var storscorerens 40. mål for sesongen. Matt Hunwick fastsatte sluttresultatet til 4-2 med 23 sekunder igjen å spille.

Mats Zuccarello Aasen var på isen ved to av Bostons mål og spilte totalt nærmere 18 minutter. Det var Zuccarellos 215. grunnspillkamp i NHL. Han har også fått med seg 38 sluttspillkamper.