- Vi kan slå dem alle!

Forhåndsfavorittene er svært selvsikre før kveldens oppgjør i Altibox-ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne artikkelen er levert av Gamermag.no – et norsk nettsted med e-sport i hovedfokus.

I kveld klokken 21.40 spilles tredje runde i Counter-Strike-delen av Altibox-ligaen. Kampen som er valgt ut til direktesending på TV 2 Sumo er laget ngomg! mot Expert Gaming. I den forrige runden fikk vi se en herlig TV-match mellom AGENT og Temp.no, der sistnevnte til slutt stakk av med seieren 16-10.

PRØV TV 2 SUMO GRATIS I 14 DAGER!

Nå er det imidlertid talentene i Expert Gaming som skal få bryne seg på ngomg!
Til tross for at begge lagene er forholdsvis ferske vil nok de fleste se på ngomg! som kampens forhåndsfavoritter. Spillerne i ngomg! startet ligaen sterkt med en 16-3-seier over Lions, men tapte så knepent 13-16 mot BX3.

Har ikke trent mye på Overpass

ngomg! vil riktignok være svekket i kveld ettersom Sebastian "ensa" Aas ikke kan stille, men Kristoffer "Mystic" Michelsen har stor tro på at laget likevel vil gå seirende ut av dysten.

- Det eneste jeg vet er at Expert er et nytt lag, og jeg tror vi skal vinne ganske greit. Vi har troen på at vi kan slå samtlige lag på en god dag. Når det skal sies har ingen på laget trent noe spesielt på Overpass, så hvis de har øvd mye på det kartet vil det bli mer spennende enn forventet, sier han.

På motsatt side av bordet kommer nykommerne i Expert Gaming til å sitte. Laget har bare spilt sammen i snaut to måneder, men har allerede markert seg i flere turneringer. De vant blant annet BreimLAN, og nå sikter de på å gjøre det godt i Altibox-ligaen.

- Bare er et tidsspørsmål før det klaffer

Laget fikk imidlertid ikke noen drømmestart i ligaen. Hittil har de møtt partyastronauts og Aposis, og begge kampene endte i tap for Expert Gaming-gjengen. Til tross for den svake starten forsikrer lagkaptein Philip "Philip" Løseth at de står samlet.

- Jeg tror det at vi er et nytt lag, og at ingen har spilt med hverandre tidligere, er mye av grunnen til den tøffe starten. Vi valgte å gå inn sammen for å satse, og har tenkt å fortsette med det. Det bare er et tidsspørsmål før det klaffer, sier han.

- Kampen mot ngomg! blir spennende, og Overpass er et ganske taktisk kart, i mine øyne. Jeg tror vi kan slå dem, men de har noen utrolig dyktige spillere som kan snu runder i deres favør, så vi må være på tå hev, sier kapteinen.

Oppgjøret mellom de to lagene vil bli direktesendt på TV 2 Sumo fra klokken 21:40. Om du ikke har et aktivt TV 2 Sumo-abonnement kan du få 14 dager gratis med TV 2s pågående e-sportkampanje.

Les mer på TV 2s e-sport-seksjon.

Andre nyheter fra Gamermag:
Snute og TargA møtes i London
Mulig trøbbel i SK Gaming-leiren