Riise om Gerrard:
– Vi ble veldig «close»

John Arne Riise gleder seg til å komme tilbake til Anfield søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LIVERPOOL (TV 2): Søndag viser TV 2 Sport Premium Liverpools veldedighetskamp på Anfield. Steven Gerrard og Jamie Carragher har plukket ut hvert sitt lag som skal møtes til kamp. 

Én av dem som er håndplukket av Gerrard er en gammel Liverpool-helt fra Ålesund. 

John Arne Riise var aldri i tvil da Gerrard spurte om nordmannen ville spille på hans lag. 

– Det var en ære å bli spurt. Det blir fantastisk å møte gutta igjen - både de jeg har spilt sammen med og de jeg har spilt mot, sier Kypros-proffen som har bevart vennskapet med Gerrard siden han forlot Anfield i 2008.

– Vi spilte nesten hver kamp sammen i sju år, så det er klart at vi ble veldig «close». Vi er på samme alder, har samme agent og stiller alltid opp for hverandre.

Veldedighetskampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 16.00

I tillegg til Gerrard, blir den tidligere Liverpool-backen gjenforent med Fernando Torres og Xabi Alonso. I mål står den nåværende Merseyside-keeperen Brad Jones, mens Stephen Warnock og Chelsea-helten John Terry utgjør resten av forsvarsrekka med Riise.

Alonso og Gerrard vil trolig spille på midtbanen sammen med Kevin Nolan og den tidligere Liverpool-vingen Ryan Babel. Angrepet blir særdeles stjernespekket, med Torres, Luis Suaréz og Arsenal-legenden Thierry Henry.

– Jeg gleder meg spesielt til å spille på lag med Terry. Han er en fantastisk spiller og herlig person, så det blir gøy, sier Riise. Og legger til: 

–  Å komme ut på Anfield igjen og høre «You'll never walk alone» blir fantastisk.

34-åringen tror han vil bli tatt godt imot av sine tidligere fans.

– Jeg har fått god respons på Instagram, men jeg håper det blir positivt for alle som skal delta, både tidligere Liverpool-spillere og de andre. Det er det Liverpool-fansen er kjent for, å ta imot alle med åpne armer.

På motstanderlaget som Carragher skal lede, spiller Pepe Reina, Martin Kelly, Álvaro Arbeloa, Raul Meireles, Jonjo Shelvey, Luis Garcia, Craig Noone, Didier Drogba, Dirk Kuyt og Craig Bellamy.

– Vi skal spille for moro skyld og kose oss og le sammen igjen, men jeg vil selvfølgelig spille så godt jeg kan, sier Riise til TV 2.

Veldedighetskampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 16.00