Vin Diesel spurte moren til avdøde Paul Walker om råd 

LOS ANGELES (TV 2): Da bestekompisen Paul Walker (40) døde midt under innspillingene, holdt Vin Diesel (47) på å gi opp alt.

Se hele intervjuet med Vin Diesel i toppen av saken.

«Furious 7» har premiere i påsken. Den syvende filmen i rekken får ekstra mye oppmerksomhet, da hovedrolleinnehaver Paul Walker (40) døde midt under innspillingene.

Gode minner

Skuespillerkollega, Vin Diesel, og resten av crewet fortsatte innspillingene tross i Walkers død, men Diesel innrømmer at det har vært både tøft og vanskelig.

– Jeg nølte definitivt på om vi skulle fortsette innspillingene. Det var vanskelig å i det hele tatt tenke på filmen. Det føltes som om teppet ble trukket vekk under oss, sier Vin Diesel til TV 2.

Heldigvis sitter de gode stundene friskt i minne, og Diesel glemmer aldri første gang han møtte Paul Walker.

– Vi var 50 stykker som leste gjennom manuset på en scene i Universal. Paul leste en linje han ikke likte, og sa til skribenten: «Jeg er ikke sikker på denne replikken», og skribenten ga noen innsigelser. Så sa han: «Vin, hva tenker du?». Det var slik partnerskapet vårt startet, sier han.

Fikk morens velsignelse

Vin Disel var en av Walkers nærmeste venner. For han ble det en ekstra vanskelig periode etter bilulykken.

– Jeg husker dagen etter tragedien skjedde. Jeg dro hjem til moren hans, og spurte henne om vi skulle fortsette. Og hun sa: «Ja, det er det han hadde villet». Jeg visste allerede at det var det han ville, men det var godt å høre moren hans si det, sier Diesel.

«Fast & Furious 7» har premiere på norske kinoer 1. april.