NY LONDON-KLUBB FOR ADEBAYOR? Han har vært i Arsenal og Tottenham. Nå kan Chelsea være neste stoppested. Reuters / Craig Brough
Livepic
NY LONDON-KLUBB FOR ADEBAYOR? Han har vært i Arsenal og Tottenham. Nå kan Chelsea være neste stoppested. Reuters / Craig Brough Livepic

Fotballryktene:
– Adebayor til Chelsea 

Og kan Juventus lokke Edin Dzeko til Italia?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er landslagshelg og pause i all klubbfotball, men fotballryktene tar aldri pause. 

Det kan kanskje være et lite plaster på såret for de som ikke kan vente på at landslagspausen tar slutt. Kroatia-Norge er hovedretten denne helgen. Arsenal-Liverpool står på menyen neste helg. Det er bare å begynne å glede seg.

Kanskje Theo Walcott gleder seg mer enn noen andre. Han er for tiden i kontraktsforhandlinger med Arsenal, noe klubben nå offisielt har bekreftet. 26-åringen har stort sett gått skadet de siste sesongene, og har ikke klart å spille seg inn igjen på laget etter at han kom tilbake. Men mer penger skal han ha, og både Liverpool og Manchester United skal ha vist interesse. 

Liverpool må trolig slå Arsenal for å få lov til å revansjere det ydmykende nederlaget mot Basel i Mesterligaen. Hvis ikke blir det som vanlig torsdagskamper på Merseyside-gjengen. Spissen Ciro Immobile kan bli et flott tilskudd på topp. Det har ikke sprutet av Mario Balotelli og Rickie Lambert, kanskje er Immobile mannen Liverpool trenger? AC Milan skal også være villig til å legge penger på bordet for italieneren.

Det er flere lag i Serie A med penger. Juventus snuser på Manchester City-spiss Edin Dzeko og skal være villig til å bla opp 177 millioner kroner for ham. Spilletid og en reell mulighet til å nå lengre enn åttedelsfinale i Mesterligaen er det eneste som kan lokke Dzeko til Italia.

Mer overraskende er det om Chelsea sprenger banken for å hente Emmanuel Adebayor fra Tottenham. Ifølge Daily Express skal Adebayor erstatte Didier Drogba. De to spissene er omtrent like ufarlige foran mål, men kanskje det kan være greit å prøve noe nytt?  

Borussia Mönchengladbach er foreløpig det siste europeiske laget som har vist interesse for Burnleys spiss Danny Ings (22). Hans kontrakt løper ut i sommer. 

I går kunne Daily Mail fortelle om smørbrødlisten av spillere som Manchester United har i kikkerten. Med mange nye fjes inn må det nødvendigvis falle noen ut i det som kan bli tidenes kjøpelag i engelsk fotball. Spillere som klubben har utviklet selv henger i en tynn tråd. Daily Mail skriver at Manchester United ennå ikke har startet kontraktsamtaler med Chris Smalling og Phil Jones

Ellers er det som vanlig bra gjennomtrekk i QPR. Charlie Austin er ønsket av Crystal Palace og Rob Green er ønsket av Chelsea. Sistnevnte blir i så fall andrekeeper bak Thibaut Courtois. Petr Cech er ønsket av Roma og Arsenal, skriver Daily Telegraph.