Oslo  20140823.
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion lørdag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20140823. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser på bilder fra scoringen sin for det norske landslaget i fotball mot England på Wembley i VM-kvalifiseringen i 1992 på Ullevaal stadion lørdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Ny suksess for Rekdals oddstips!

Fikk inn fredagstrippelen til over 4x innsatsen! Sjekk lørdagens tips nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ROCHDALE - YEOVIL (LEAGUE ONE) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Rochdale ligger på åttende plass med 53 poeng, og vil knipe den siste playoff-plassen med seier i denne, da de har en kamp mindre spilt. Rochdale har vunnet fire av de siste seks kampene, og står med tre strake hjemmeseire. Tapte 0-3 for Oldham sist, men har en gyllen mulighet til tre poeng her mot et Yeovil som ser fortapt ut på bunnen av tabellen. De har ni poeng opp til trygg grunn, men har kun vunnet en av de siste ni, og har ikke scoret på de tre siste kampene.

SKELLEFTEÅ - LINKÖPING (SHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20
Første semifinale i SM-sluttspillet. Regjerende dobbeltmester Skellefteå er naturlige favoritter her etter å ha vunnet serien med 111 poeng foran Linköpings 93. Linköping har nummer 2, 3 og 4 på toppscorerlista i grunnserien. Trekløveret Taffe, Little og Micflikier må levere varene, mens resten av laget holder unna. Skellefteå er jevnere besatt og kan male lag i senk. Skellefteå tok seg greit av Brynäs med fire strake seire i kvartfinalene, mens Linköping slo ut HV71 med 4-2 i kamper - den kampserien snudde de fra 1-2 til 4-2. Skellefteå er i en klasse for seg.

KROATIA - NORGE (EM-KVAL) H: 1,35 U: 3,90 B: 8,65
Kroatia og Italia ligger á poeng med 10 på toppen av tabellen, Norge følger med 9. Norge har slått Bulgaria, Azerbaijan og Malta, men fikk en skikkelig leksjon da de var sjanseløse mot Italia hjemme i åpningskampen på kvalifiseringen. Møter et meget sterkt lag her. Kroatia spilte 1-1 mot Italia borte sist, og er vel omtrent like sterke som dem. Får bra hjemmefordel på Maksimir i Zagreb her. Spiller for spiller er Kroatia mye bedre enn Norge, men de kan slite noe kollektivt. Er allikevel store favoritter her, og de har aldri tapt en EM-kvalifiseringskamp på hjemmebane.