Rachel Nordtømme har mystisk sykdom

Derfor måtte Rachel Nordtømme (25) legge friidrettskarrièren på hylla.

Se reportasjen fra God kveld Norge i toppen av saken.

Rachel Nordtømme skulle gjerne ønske hun kunne satse på friidretten. Dessverre hindrer en gammel skade henne i å oppfylle drømmen.

– Det gjorde så vondt at jeg ikke klarte å lokalisere hvor det gjorde vondt hen, sier hun til God kveld Norge.

Sommeren 2011 brakk Rachel først armen, men så skjedde det som var mye mer alvorlig.

– Jeg ble hoven i leddene, og det gjorde vondt bare å røre seg. 

Rachel kom seg på sykehuset, hvor legene trodde hun hadde giktfeber. Hun ble overvåket døgnet rundt, da det var fare for at sykdommen kunne spres til hjerte og lunger, noe som i verste fall kan føre til hjertesvikt.

– Jeg fikk ingen diagnose, men jeg tar jevnlige prøver for å prøve å finne ut av hva det kan være. Med så mye motgang er det ikke så morsomt å være med, så jeg bestemte meg for å finne på noe annet.

Egen treningsnettside

TV-personligheten har fungert som TV 2-reporter, og har vært deltaker i «Skal vi danse». Hun har vært avbildet på forsiden av en rekke magasiner, og denne måneden fronter hun treningsmagasinet Shape Up.

God kveld Norge ble med på fotoshoot, hvor Nordtømme forteller om framtidsplanene. Nå som friidrettskarrieren er lagt på hylla vil hun hjelpe andre å trene hjemme i stua, med treningsnettsiden Fit 4 it.

– På den måten får folk noen å trene med, så de slipper å komme med så mange unnskyldninger, sier sprekingen til God kveld Norge.

Nordtømme er kjæreste med motocrosskjøreren André Villa (32).