MAMMABLOGGER: Anna Rasmussen er den nye deltakeren i Bloggerne på TV 2 Bliss. Foto: Bjørn
Wad / TV 2 AS
MAMMABLOGGER: Anna Rasmussen er den nye deltakeren i Bloggerne på TV 2 Bliss. Foto: Bjørn Wad / TV 2 AS

Dette er «Bloggernes» nye ansikt

Anna Rasmussen (18) ble mamma som 15-åring, og er nå en av Norges største bloggere.

Stavangerjenta Anna Rasmussen står bak en av Norges mest leste blogger «Mamma til Michelle», og blogger hovedsaklig om familie og småbarnslivet.

Vant til rampelyset

Hun var bare fjorten år gammel da hun fikk datteren Michelle (3), og deltok i realityprogrammet «Unge Mødre». Nå blir hun igjen å se på skjermen, når hun blir en av de nye deltakerne i «Bloggerne» på TV 2 Bliss sammen med Marna Haugen, Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen.

– Jeg har vært med i tre sesonger av «Unge Mødre», så dette blir ikke så annerledes for meg. Jeg er vant med rampelyset og det det medfører, sier Rasmussen til TV 2.

Den fjerde sesongen av Bloggerne starter 9. april kl.21.30 på TV 2 Bliss.

Vi møter Anna i sminkerommet på TV 2s lokaler, hvor hun blir stylet til sin første fotoshoot for realityserien. Toppbloggeren innrømmer at hun liker oppmerksomheten som oppstår rundt bloggingen.

– Det er morsomt, men det kan jo bli litt mye til tider. Spesielt for ungene. Når Michelle blir gjenkjent uten meg, merker jeg at hun synes det er litt rart. Samtidig vet ikke hun hvordan det er å ikke være kjent, ettersom hun har hatt kameraene med seg siden hun var baby.

Krass kritikk

I desember i fjor ble Anna tobarnsmor, da lille William kom til verden. Dagene og nettene er travlere for 18-åringen som har hendene fulle med blogg, baby og sosiale medier. Tenåringsjenta har 200.000 følgere på Instagramkontoen som ble opprettet for bare fire måneder siden.

Her poster hun bilder av barna og seg selv, og kritikken har haglet mot Rasmussen for at hun eksponerer barna sine for offentligheten.

– Jeg har måttet motta mye drit. Jeg stengte kommentarfeltet på bloggen bare noen måneder etter at jeg opprettet den for ca. tre år siden.

Mye av kritikken går ut på at attenåringen er en dårlig mor.

– Det er disse kommentarene som er de verste. De går veldig innpå meg. Mange ganger har jeg vurdert å bare legge ned alt. Men så følger det med mye positivt med bloggen, og det er det jeg må holde fast ved, sier Rasmussen til TV 2.

Livet ditt virker perfekt på bloggen, blir det sånn i serien også?

– Jeg føler at jeg viser livet mitt slik det er på bloggen, men det er kanskje lettere å utelukke ting i blogger. I «Bloggerne» får man se hvor travelt livet mitt faktisk er, og hvor stressa jeg blir til tider.