Slik ser du fotballen på TV 2 og C More

Du kjøpe eller videreføre abonnementene dine hos C More for å se alt fra Tippeligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har kjøpt C More Sport i Norge. Med dette følger rettighetene til både Tippeligaen og OBOS-ligaen, samt en rekke annen sport.

Det er viktig å understreke at du som kunde ikke vil få alt samlet under én paraply i denne omgang.

– Det korte budskapet er at det er «business as usual» både for C More- og TV 2-kunder, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Slik ser du fotballen på TV 2 og C More
Det betyr i klartekst at du må ha tilgang til TV 2s kanaler og abonnere på C Mores tjenester for å se av fra norsk fotball for sesongen 2015. TV 2 sender to kamper hver runde, mens C More har de resterende seks kampene.

 – Det som er viktig å presisere er at om man skal se betal-kampene fra norsk fotball på tv fra seriestarten 6. april, må man kjøpe abonnement hos C More. Vi trenger tid på å integrere dette mot TV 2, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør.

For sesongen 2015 vises norsk fotball slik på TV:

Tippeligaen: TV 2-kanalene viser to åpne kamper hver uke, mens C More viser 6 av 8 kamper eksklusivt hver runde. Strømmetjenesten C More Play og C Sports viser alle 8 kampene fra Tippeligaen.

OBOS-ligaen: TV 2 Zebra viser en kamp hver uke, mens C More viser de resterende 7 kampene. Strømmetjenesten C More Play og C Sports viser alle 8 kampene fra OBOS-ligaen.

Slik skaffer du deg tilgang:

C MORE (klikk her for informasjon om priser):

Hos C More kjøper man tilgang til både tv og nett/mobil/nettbrett i samme pakke. Deretter velger du distributør og sikrer deg tilgang.

MÅNEDSABONNEMENT:
Med Total-abonnement får du tilgang til alt på C Sports. Abonnementet er løpende, men det er ingen bindingstid. Pris: 249,- per måned.

24 TIMER:
Få tilgang til alt på C Sports i 24 timer. Pris: 169,- per døgn.

* C More tilbyr også en total sportspakke på 299,- pr måned. Les mer om den her.

TV 2 SUMO (klikk her for informasjon om priser):

TV 2 Sumo sender TV 2s kanaler på nett, mobil, nettbrett, AppleTV, Smart TV og Spillkonsoll. Les mer her.

MÅNEDSABONNEMENT:
Tilgang til alt av sports- og underholdningsinnhold i en måned. Abonnementet er løpende, men det er ingen bindingstid.Pris: 299,- per måned.

ÅRSABONNEMENT:
Tilgang til alt av sports- og underholdningsinnhold i ett år. Abonnementet er løpende, men det er ingen bindingstid. Pris: 2999,- per år.