- Vi vil ha hevn!

Klart for thrillerkamp i Altibox-ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld klokken 21:00 møtes League of Legends-lagene Team Convention og GamersLeague i rundens hovedkamp i Altibox-ligaen, direkte på TV 2 Sumo!

Denne artikkelen er levert av Gamermag.no – et norsk nettsted med e-sport i hovedfokus.

Team Convention og GamersLeague møttes for snart en uke siden i Telenorligaen. Her spilte de to lagene uavgjort, og nå har de vært i hardtrening før kveldens spennende oppgjør i Altibox-ligaen.

GamersLeague har startet ligaen svakt med tap mot henholdsvis Atraxy og Lions, men stemningen innad i laget er fortsatt god. Alexander «Alex» Kolstad, lagkaptein og "Marksman", sier laget er klare for revansje og at de har tro på sin første seier i kveld.

- Vi vet godt hva problemet vårt var i den første kampen mot Team Convention. Jeg føler vi er godt forberedt til fredagen, sier Kolstad.

- Vanskelig å nå toppen av tabellen

Kolstad forteller videre at han tror laget kommer til å vinne kampen 2-0, men innrømmer at det kan bli vanskelig å ta igjen topplagene etter at de har tapt sine første to kamper i ligaen.

- Ettersom vi allerede har tapt to kamper blir det vanskelig å nå toppen av tabellen. Jeg tror vi vil ligge midt på tabellen ved sesongslutt, sier han.

Team Convention har hatt en bedre åpning av sesongen. Først slo de Ndurance Gaming 2-0, deretter spilte de overbevisende 1-1 mot et av de antatt sterkeste lagene i ligaen, BX3. Oppgjøret mot GamersLeague i Telenorligaen gikk imidlertid ikke helt etter planen.

- Vi spilte mot GamersLeague sist uke i Telenorligaen, og vi kunne ha sikret oss et år til i 1. divisjon med tre poeng i kampen, men ble overkjørt i siste kamp, noe som resulterte i uavgjort i oppgjøret. Vi skal gå igjennom kampen for å finne ut hva som gikk galt, selv om vi allerede har en god anelse, sier manager Kenneth Gaupseth Johansen.

Har hentet inn ny spiller

Laget har nylig hentet inn en ny spiller i form av Adrian "The Blink Skunk" Ribe. Johansen innrømmer at de fortsatt har en del som må på plass før spillingen går på skinner.

- Det skal sies at vårt nyeste medlem, Adrian "The Blind Skunk" Ribe, fortsatt er veldig fersk i laget og har aldri spilt på lag tidligere. Vi har fortsatt en del jobb å gjøre med ham for å få samarbeidet til å bli perfekt, sier han.

Johansen er imidlertid klar i sin tale før fredagens kamp:

- Laget er veldig revansjelystne og noe annet enn tre poeng i kampen mot GamersLeague vil vi anse som dårlig fra vår side. Vi reiser ned med mål om å ta tre poeng, og forventer nesten å klare det. Selv om vi har respekt for GamersLeague etter forrige kamp og vi forventer at de også er ute etter tre poeng i kampen, sier han.

Team Convention-manageren sier til slutt at hele laget gleder seg mye til å reise ned til Oslo for å spille kampen på House of Nerds.

Sendingen starter klokken 21.00 fredag kveld og du ser den på TV 2 Sumo. Om du ikke har et aktivt TV 2 Sumo-abonnement kan du få 14 dager gratis med TV 2s pågående e-sportkampanje.

Les mer på TV 2s e-sport-seksjon.

Andre nyheter fra Gamermag:

Endelig nytt kart til Counter-Strike: GO!
Norske Halvor kommenterer Copenhagen Games