John Arne Riise røk ut av poker-NM

Fotballspilleren lå godt an før dag to, men holdt ikke lenge. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– En utrolig følelse!

Det sa John Arne Riise etter at en maratondag ved pokerbordet var ferdig litt over klokken 03 natt til fredag.

Riise hadde med seg 106.100 sjetonger da han og 577 andre spillere startet på dag 2 fredag ettermiddag. Gjennomsnittet var 66.503 sjetonger.

Ikke lenge etter starten fredag røk Riise ut. 

– Jeg har storkost meg. Det har vært en fantastisk opplevelse, sa Riise i TV 2s studio.

Følg sendingene direkte på TV2.no og Sportskanalen!

Kypros-proffen skal nå dra videre til Liverpool for å møte gamle lagkamerater og spille en TV 2 Sportskanalen-sendt veldedighetskamp arrangert av Steven Gerrard søndag kl. 16.

John Arne Riise tilbrakte store deler av kvelden og natta på det såkalte tv-bordet, der avansert teknologi gjør det mulig for tv-seerne hjemme å se hvilke kort pokerspillerne har på hånda. Og mange ble imponert av hva de så.

Vanskelig syn

Den rutinerte venstrebacken fikk blant annet mye skryt etter at han gjorde et vanskelig call med QQ da en motspiller satte ham all-inn på floppen 876.

Etter lang betenkningstid gjorde Riise synet som satte turneringslivet hans på spill, men motspillerens 74 fikk ikke hjelp av de to resterende kortene som ble lagt i bordet. 

Rekord

Det er rekordmange nordmenn som denne uken har tatt turen til Dublin for å delta i NM i poker. I fjor stilte 1263 til start i hovedturneringen, mens det antallet i år har økt til 1273. Flere vil også få lov til å melde seg på før dag to starter fredag ettermiddag, ettersom snøkaoset på Gardermoen har ført til store reiseproblemer for mange.

Vinneren av Poker-NM får med seg over en million kroner hjem.