Rooney kommer ikke til å gjøre bokse-feiringen igjen

Sønnen etterlignet feiringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I opptakten til kampen mellom Manchester United og Tottenham lekket et klipp av Wayne Rooney til den britiske pressen. Videosnutten viste 29-åringen bli «slått ut» av Phil Bardsley hjemme på sitt eget kjøkken.

Sønnen etterlignet boksefeiringen
I kampen samme dag scoret Rooney og vartet opp med en boksefeiring.

Det ble imidlertid første og siste gang vi fikk se den humoristiske feiringen.

Grunnen er at Rooneys fem år gamle sønn Kai etterlignet feiringen på skolen.

– Konen min plukket ham opp på skolen og så at han gjorde feiringen i klasserommet. Jeg er sikker på at dere ikke får se feiringen igjen, sier Rooney ifølge Daily Mail

Se feiringen i videovinduet øverst på siden!

I kjølvannet av boksevideoen har Rooney benektet for at hendelsen hjemme på kjøkkenet sammen med sin tidligere United-lagkompis var dramatisk.  

– Jeg ble ikke «knocked out». Jeg ser ikke på det som noe stort problem. Jeg snakket med manageren, og han så ikke på det som et stort problem, sier Rooney. 

Målrekord i sikte
United-kapteinen lader for øyeblikket opp sammen med resten av England-troppen til fredagens EM-kvalik mot Litauen. Landslagskollegene har naturligvis gitt Rooney litt tyn for bokseepisoden.

– Det har gått litt rundt, både på United- og England-trening, men det er forventet. De er jo en guttegjeng, sier Rooney.

Landslagskapteinen håper å lede «Three Lions» ett steg nærmere neste sommers EM-sluttspill i Frankrike. På veien er det mye som taler for at Rooney klatrer opp på toppen som tidenes målscorer for det engelske landslaget. Per dags dato har 29-åringen tre scoringer opp til Bobby Charltons rekord på 49 nettkjenninger.

– Jeg snakker jevnlig med ham i klubben, spesielt etter kamper. Han gir meg mange gode råd, spesielt da jeg spilte midtbane, fordi han var en offensiv midtbanespiller og han snakket til meg om min rolle. Men det er ikke sånn at jeg tar det opp og sier at jeg er nær ved å slå ham. Forhåpentligvis vil det skje en eller annen dag, sier Rooney.

Vil gi Kane tid
Samtidig som det er ventet at Rooney starter mot Litauen fredag, har landslagssjef Roy Hodgson gått langt i å bekrefte benking av Englands nye superspiss.

Harry Kane er med på sin første samling, men 19 scoringer i Premier League gir ikke Tottenham-spilleren en garantert plass i startellevern - i alle fall ikke med det første. Trolig blir Raheem Sterling og Danny Welbeck foretrukket foran Kane fra start.

– Han har ikke spilt en hel sesong i Premier League ennå. Selv om han gjort det veldig bra, må vi gi ham pusterom og ikke presse ham til mye i ung alder, sier Rooney ifølge BBC.