VIL HA MER: Theo Walcott krever bedre betalt for å sitte på Arsenal-benken. (AP Photo/Matt Dunham)
VIL HA MER: Theo Walcott krever bedre betalt for å sitte på Arsenal-benken. (AP Photo/Matt Dunham)

Fotballryktene:
– Manchester United vil ha Arsenal-spiller

Og The Gunners har erstatteren på vei inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er landslagshelg og pause i all klubbfotball.

Det betyr et langt mindre fotballfokus for dem som har tapt hjertet sitt til en klubb.

Og mens lørdag og søndag ettermiddag kan brukes til å rydde i hagen og blidgjøre andre medlemmer av husstanden, så blir det enda viktigere med noen spennende overgangsrykter.

For når man med lengsel må vente en uke på å få se laget sitt i aksjon, så hjelper det lite med Kroatia - Norge som hovedrett på helgens fotballmeny.

Manchester United frigjør ganske mye på lønnsbudsjettet sitt ved å sende Radamel Falcao på dør til sommeren. Nå skal planen være å la Cristiano Ronaldo få overta de samme lønnsbetingelsene som colombianeren har hatt. Det betyr at portugiseren kan sette inn i overkant av 160 millioner kroner i året dersom han vender tilbake til Old Trafford. Daily Express skriver at Manchester United vil legge 930 millioner kroner for å få 30-åringen til å trekke på seg den røde trøyen igjen.

Daily Mail har satt opp en lang handleliste for Louis van Gaal, og alt tyder på at det skal brukes penger som aldri før på Old Trafford i sommer. Nå er det slutt på utvikling av egne talenter i Manchester United. Suksess skal nå kjøpes. Og nederlenderen kan bli den første manageren i Premier Leagues historie som bruker over halvannen milliard kroner to sommere på rad. Mats Hummels skal være øverst på ønskelisten, tett fulgt av nederlenderen Memphis DepayKevin Strootman har lenge vært førstevalget på midtbanen, men skadeproblemene til Roma-spilleren skal ha fått van Gaal til å bli skeptisk. Paul Pogba er da en spiller de følger nøye med. Gareth Bale er blitt koblet til klubben. Og det er ingen tvil om at van Gaal ønsker seg en høyreback. DaniloNathaniel Clyne og Dani Alves ser ut til å være de som er sterkest ønsket i det som kan bli tidenes kjøpelag i engelsk fotball.

Manchester United skal også sitte på gjerdet og følger med på hva som skjer med Theo Walcott. Dersom landslagsvingen ikke blir enig med Arsenal om en ny kontrakt, så kan han være velkommen på Old Trafford til sommeren, skriver Daily Mirror.

Og Arsenal-manager Arsene Wenger skal være lei av at Walcott krever kraftig lønnsøkning for å sitte på Gunners-benken. 26-åringen har stort sett gått skadet de siste sesongene, og har ikke klart å spille seg inn igjen på laget etter at han kom tilbake. Likevel mener han at han fortjener mer penger enn han har hatt de siste årene. Nå kan det føre ham ut av klubben. Wenger skal nå jobbe med å få Marco Reus på plass, skriver Daily Telegraph. Dermed kan han gjøre Walcott tilgjengelig for salg, slik at andre kan få betale ham sykepengene han mener han fortjener.

Det har lenge gått rykter om en overgang til Arsenal for Southamptons Morgan Schneiderlin. Nå går franskmannen langt i å si at han spiller for The Gunners neste sesong. For ifølge Daily Mirror så sier midtbanespilleren at han skal spille i Champions League neste sesong. Så hvis ikke Southampton setter inn en formidabel sluttspurt, så blir det klubbytte. Og ettersom Tottenham er den andre klubben som har vist interesse, så fremstår Arsenal som eneste alternativ dersom Schneiderlin skal få oppfylt ambisjonene sine.

Tottenham på sin side vil bygge på suksessen med spanske spisser i klubben. Nå ønsker Mauricio Pochettino å hente 30-åringen Fernando Llorente fra Juventus, skriver Daily Express. Den tidligere Athletic Bilbao-spissen har scoret fem mål på 24 kamper denne sesongen. Noe som er mer enn Roberto Soldado har scoret på to sesonger for Spurs – hvis en trekker fra straffemålene hans forrige sesong.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har lenge hatt en drøm om å få Miralem Pjanic til å styre midtbanen sin når Steven Gerrard tar på cowboyhatten og drar til det ville vesten. Og nå skal bosnieren ha gitt klart uttrykk for at han ønsker å forlate Roma til sommeren. Noe som gir Rodgers håp om at kanskje 24-åringen kan bli å se i rødt til høsten, skriver Daily Mirror.

En annen som har vært på ønskelisten til Rodgers i lang tid er Barcelona-backen Martin Montoya. Han har fått lite spilletid de siste årene, og det var trodd at han ville se mulighetene nå som Dani Valdes forsvinner. Men ifølge Metro skal han være interessert i å høre hva Liverpool har å tilby.

Det skjer ting på Stamford Bridge også. Jose Mourinho skal ha sett seg ut Valencias Andre Gomes som en kar for fremtiden. Men spanjolene krever at Chelsea betaler utkjøpsklausulen på 420 millioner kroner, mens Mourinho mener 300 millioner kroner er nok, skriver Daily Mirror.

En annen som kan bli å se i kongeblått til høsten er nigerianeren Emmanuel Emenike. Spissen er lei av å bli pepet ut av egne fans i Tyrkia, og vil forlate Fenerbahce når sesongen er over. Ifølge Daily Express skal Chelsea være interessert i å hente Emenike til England ettersom Didier Drogba og Loic Remy trolig forsvinner.

En trenger ikke å bøtte inn med mål for å bli lagt merke til som spiss i Premier League. Uruguayaneren Abel Hernandez kan skryte av fire scoringer for Hull i sin debutsesong i England. Men nå vil både West Ham og Newcastle ha ham foran neste sesong, melder Daily Star.