Zucca bidro til målfest
– Rangers klare for sluttspill

Mats Zuccarello Aasen scoret ett av New York Rangers' fem mål mot Ottawa Senators i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers reiste seg mesterlig fra tirsdagens hjemmetap og valset over Ottawa Senators med 5-1 på borteis torsdag. Mats Zuccarello Aasen bidro med scoring og assist i målfesten.

Dermed befestet Rangers posisjonen som NHLs beste lag så langt i sesongen. I det New York-laget har ni kamper igjen av grunnserien, er det ett av to lag med 101 poeng, og Zuccas klubb topper Metropolitan Division klart. I tillegg sikret Rangers sluttspillplassen torsdag.

Se referat fra kampen øverst på siden! (Video med tillatelse fra Viasat)

Zucca banket inn 4-1

Zuccarello Aasen var svært sentral da bortekampen mot Senators ble avgjort i slutten av første og starten av annen periode: Etter 19 minutter forstyrret han en Ottawa-spiller slik at Derek Stepan fikk pucken og kunne skyte. Returen satte Chris Kreider i mål til 3-1.

Og 1.42 ut i midtperioden banket han selv inn 4-1-målet på pasning fra Kevin Hayes. All tvil om hvor seieren skulle gå, forsvant da Tanner Glass gjorde 5-1-målet etter 36.02.

Tredje periode ble målløs, og Rangers kunne dra hjem med en klar seier og to nye poeng. En solid opptur etter at 1-0-ledelse ble til 2-4-tap mot Los Angeles Kings tirsdag

Kreider kåret til kampens beste

– Det er definitivt noe vi har snakket om. I det siste har startene våre vært bra, men etter starten vår her om dagen (mot Kings), slapp vi oss ned litt og spilte ikke Rangers-hockey. Det var godt å se en solid innsats fra start til mål, sa Kreider som ble kåret til kampens beste

Canadierne fikk bare inn én scoring på hjemmebane, og Rangers vant dermed kampen 5-1. Motstanderens ene trøstemål ble plantet i Rangers-buret av Curtis Lazar.

Foruten Zucca sto Chris Kreider for to scoringer. Dan Boyle laget ett mål, og det samme gjorde Tanner Glass.

Natt til søndag spiller Zucca og co. på bortebane mot Boston Bruins.

NTB/TV 2