Zlatan Ibrahimovic er i form og vil definitivt starte for Sverige i den viktige EM-kvalifiseringskampen.
Foto: CHRISTINE OLSSON / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic er i form og vil definitivt starte for Sverige i den viktige EM-kvalifiseringskampen. Foto: CHRISTINE OLSSON / NTB scanpix

Sjekk Rekdals tips for EM-Kvalifiseringen

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen fredag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SLOVENIA - SAN MARINO (0-3) (EM-KVAL) H: 1,60 U: 4,40 B: 3,05
I Gruppe E er det mange som kjemper om andreplassen. England leder klart med tolv poeng, Slovenia, Sveits og Litauen har seks. Med tanke på at to er sikret EM-sluttspill og tredjeplassen kan ta seg dit, er det mye å spille om her for Slovenia. Slovenia tok en fin 1-0 seier over Sveits hjemme i Maribor i høst, og bør vinne denne kampen greit. San Marino har faktisk tatt ett poeng, det var hjemme mot Estland. Her vinner garantert Slovenia, og Rekdal tror de vinner stort.

DUNDALK - SLIGO ROVERS (EM-KVAL) H: 1,52 U: 3,40 B: 4,45
Irsk toppserie hvor serieleder Dundalk tar i mot tiendeplasserte Sligo Rovers. Kun fire kamper er spilt, men regjerende mestere Dundalk har allerede tatt fire strake seire - sist en solid 3-0 seier over tredjeplasserte Bohemians. Det er ganske stor kvalitetsforskjell på topplagene og de andre her, og Sligo Rovers har fått en dårlig start med 0-2-2. Tapte 1-2 for Shamrock Rovers hjemme sist, og skal her opp mot seriemesterene, som er i meget god form.

MOLDOVA - SVERIGE (EM-KVAL) H: 6,75 U: 4,00 B: 1,35
Moldova har kun ett poeng, det tok de borte mot Russland - imponerende nok. Har ikke gått på noen braktap, men sliter kanskje spesielt med offensiv produksjon. Sverige er 1-3-0 og ligger med sine 6 poeng på andreplass i gruppa, klart bak Østerrike med 10. Russland eller Montenegro kan gå forbi Sverige dersom Sverige taper her, men de lagene møter hverandre. Dette blir ikke nødvendigvis noen lett kamp i Chisinau, men dette er kamper man må vinne dersom man har tenkt seg til VM. Zlatan er i form og kan avgjøre kampen alene.