JUBEL: John Terry kan juble for nye kontrakt med Chelsea. Her fra ligacupfinalen mot Tottenham tidligere i sesongen. Foto: Scanpix.
JUBEL: John Terry kan juble for nye kontrakt med Chelsea. Her fra ligacupfinalen mot Tottenham tidligere i sesongen. Foto: Scanpix.

Terry forlenget med Chelsea

Chelsea-kapteinen ønsker å fortsette suksessen med klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik skaffer du deg TV 2 Sport Premium!

John Terry har signert en ny ett års kontrakt med Chelsea.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed blir Chelsea-kapteinen i klubben frem til sommeren 2016.

– Jeg er storfornøyd med å ha signert en ny kontrakt med Chelsea, sier Terry til klubbens hjemmeside.

– Etter å ha vunnet ett nytt trofé tidligere denne måneden, håper jeg at jeg, spillerne og manageren kan fortsette suksessen vi har hatt denne sesongen, fortsetter Chelsea-kapteinen.

Har du Terry på ditt lag? Spill Premier League-manager

34-åringen var aldri i tvil når tilbudet om ny kontrakt kom.

– Å spille for en så flott klubb gjør meg stolt. Jeg må selvfølgelig takke supporterne som har støtte meg, forteller Terry.

Terrys hadde opprinnelig kontrakt ut sesongen, men kontraktforlengelsen er ikke en gest fra klubben for lang og tro tjeneste.

– Den nye kontrakten er ikke et tusen takk fra klubben. Han har fått ny kontrakt siden han har prestert og er en topp forsvarspiller. Jeg er glad for at han fortjener en ny kontrakt etter en sesong der han allerede har spilt 40 kamper, forteller Jose Mourinho til klubbens hjemmeside.

Etter Terrys debut i 1998 har midtstopperen hatt en suksessfull karrière hos blåtrøyene. Ligacup-trofeet tidligere denne sesongen var hans trettende med klubben, og han har blant annet vunnet Premier League og Mesterligaen. I 2005 ble han kåret til årets spiller i Premier League.

Totalt har han spilt 661 kamper og 63 mål som er klubbrekord for en forsvarspiller.