PÅ VEI UT?: Dani Alves kan være på vei bort fra Barcelona. Foto: Scanpix
PÅ VEI UT?: Dani Alves kan være på vei bort fra Barcelona. Foto: Scanpix

– Manchester United og Liverpool kjemper om Barcelona-stjerne

Her er torsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ingenting som smaker like godt ved siden av kaffen som en god dose rykter.

Rykter er engasjerende, irriterende, oppløftende og deprimerende på en gang. I løpet av en samling med overgangsrykter kan en være innom hele følelsesregisteret.

Innerst inne vet man også at sjansene for at noen av disse overgangene blir noe av er små. Vi lar oss likevel engasjere.

Her er dagens dose med fotballrykter:

Gareth Bale kommer ikke til å forlate Real Madrid i sommer. Daily mail skriver at waliseren skal være klar til å avslå alle Premier League-tilbud for å få bli hos «Los Galacticos». 25-åringen er nemlig bestemt på å bevise at han er god nok for Real Madrid. Bale har en utkjøpsklausul på i overkant 875 millioner kroner.

Manchester United og Liverpool er blant syv lag som kjemper om å skaffe seg signaturen til den brasilianske backen Dani Alves. Barcelona-stjernens kontrakt går ut nå til sommeren, og samtidig som de er interessert i å forlenge med Alves, har seks andre klubber meldt sin interesse. Det skriver Mirror. Paris Saint-Germain skal lede jakten på brasilianeren. I tillegg til dem, Manchester United og Liverpool, skal Inter Milan, Juventus og Borussia Dortmund være interessert i 31-åringen. 

Luiz Adriano kunne tegne seg for ni scoringer i gruppespillet i mesterligaen i høst, og både Arsenal og Liverpool har vist interesse for brasilianeren. Nå forteller spissen til Talksport at det er lite sannsynlig at han forlenger kontrakten sin med ukrainske Shakhtar Donetsk. Han sier at han vil respektere kontrakten sin, men den går ut i desember 2015. Det vil si at både Arsenal og Liverpool må være på vakt for å sikre seg mesterliga-toppscoreren sin signatur.

Det er ingen tvil om at Kevin De Bruyne har hatt en god sesong for Wolfsburg. Det skaper naturlig nok interesse for belgieren. Etter det mindre suksessfulle oppholdet i Chelsea mellom 2012 og 2014 skal en overgang i sommer være lite fristende. Det sier en lagkamerat til London Evening Standard. 23-åringen har 14 mål og 21 målgivende pasninger for de tyske ulvene så langt i alle turneringer denne sesongen.

West Ham har hatt Barcelona-spiller Alex Song på lån denne sesongen. Kameruneren hadde en veldig lovende start, men har i det siste hatt en liten formdupp i ligaen. Dette gjør at London-klubben skal være svært tvilende på om de skal hente 27-åringen permanent, skriver Daily Mail. Med en lønn på drøye 900.000 kroner i uken må nok Song prestere langt bedre for at «The Hammers» skal bli overtalt til å hente den tidligere Arsenal-stjernen permanent.

Southampton skal være nære å hente VM-spiss for 11 millioner kroner. Den portugisiske spissen Eder har ingen interesse av å forlenge kontrakten sin med Braga, noe som gjør at de er desperate for å selge 27-åringen i sommer. Det kan bety at «The Saints» kan få spilleren for langt under markedsverdi, det skriver Talksport.

Tidligere Liverpool-stjerne Jerzy Dudek sier til Daily Star at landsmannen Wojciech Szczesny må forlate Arsenal for å redde karrieren sin. Polakken har fått mindre og mindre spilletid etter at Colombianske David Ospina har overbevist i Arsenal-buret.