Løke klar for Drammen

– Det er undertegnet kontrakt, sier daglig leder i Drammen Frode Scheie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frank Løke er klar for Drammen og skal spille for drammenserne fra neste sesong.

Strekspilleren kommer fra den tyske Bündesliga-klubben TuS N-Lübbecke.

Det sa daglig leder i Drammen Frode Scheie under HåndballXtra onsdag.

– Det er undertegnet kontrakt. Han kommer til oss, fortalte Scheie på luften.

Løke skal ha signert en treårskontrakt med drammenserne.

Se Scheie prate om overgangen øverst i saken!

Fra før av er Kristian Kjelling klar for klubben. Også han har signert for tre år. De to er symbolet på ambisjonene Drammen har kommende sesong.

– Er det mulig å holde på spillere som Kjelling og Løke over tid?

– Det håper vi jo selvfølgelig. Hvis du ser internasjonal håndball i dag og hva Kolding driver med så er det helt klart mulig å holde dem. Det vil alltid være risiko med spillere som har vært med på alt og har vært veldig gode ute, sier Scheie.

– De har hatt en tøffere belastning på kroppen en enkelte andre spillere. Samtidig lærer de deg noe om treningskultur. De profesjonaliserer alt det du driver med. Vi trenger slike profiler i norsk håndball. Så lenge guttene signaliserer at de har masse å gi, så håper jeg at de sammen med unge egne spillere på sikt kan løfte Drammen der de hører hjemme, fortsetter Drammen-lederen.

Løke har spilt 167 landskamper for Norge, men ble kastet ut av landslaget etter en fuktig bytur under VM i 2011. Strekspilleren har spilt for flere toppklubber i Danmark, Kroatia og Sveits og i 2008 ble 34-åringen tatt ut på All Star-laget under EM.