Ute resten av sesongen

Southampton-keeperen kan miste seriestarten neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fraser Forster er ute resten av sesongen etter å ha brukket kneskålen.

Det skriver The Guardian onsdag ettermiddag.

Det var i kampen mellom Southampton og Burnley keeperen skadet seg.

Se video av situasjonen øverst i saken!

Kan miste seriestarten neste sesong

Et tilbakespill fra Ryan Bertrand ni minutter ut i kampen så helt ufarlig ut. Sam Vokes presset Forster som fikk klarert ballen. Videoen viser imidlertid at Forster sklir i det han skal klarere ballen og dermed tråkker Vokes på keeperen som umiddelbart vrir seg rundt i smerte.

Southampton-keeperen lå nede i flere minutter før han ble fraktet av banen. Skaden kan vise seg å være så alvorlig at det setter keeperen ut av spill i starten av neste sesong.

Southamptons manager Ronald Koeman var forberedt på dårlige nyheter etter kampen mot Burnley. Southamptons medisinske apparat umiddelbare undersøkelser skal ha vist at det ville bli et langt skadeavbrekk.

Forster kom til Southampton fra Celtic foran denne sesongen i Premier League og kostet 100 millioner kroner. Han har spilt 30 kamper for Southampton denne sesongen. Trolig er det 38 år gamle Kelvin Davies som erstatter Forster resten av sesongen.

Dårlig nytt for England

Skaden er også dårlig nytt for Englands manager Roy Hodgson. Keeperen var opprinnelig med i troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Litauen lørdag.

Det gir litt hodebry for Hodgson. Ben Foster er allerede ute med langtidsskade og det betyr at England har dårlig dekning bak Joe Hart.

– Jeg var forskrekket på vegne av Ben og Fraser. Det er veldig triste nyheter. Alle i troppen er lei seg over at de to er ute så lenge, sier Hodgson til The Guardian.

Robert Green erstatter Fraser Forster i England-troppen.