Bloggeren er klar for å toppe hitlistene med sin nye singel

Sophie Elise (20): – Jeg viser en mer voksen side av meg selv.

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (20) er i disse dager ute med sin andre singel. Til God kveld Norge forteller hun om låta «Love like that». 

– Jeg ville ikke at det skulle handle om pizza eller Hemsedal og svada-greier. Hvis jeg skulle gjøre noe så skulle det gi mening for meg og den skulle si noe om meg og noe jeg kan stå for. Derfor har jeg vært med å skrive låta selv og vært tett på produsenten i studio, forteller hun.

God kveld Norge fikk være med under innspillingen av den nye singelen. Se video fra studio i videovinduet øverst i artikkelen!

Vanskelig med låt nummer to

Sophie Elise sin første singel «Lionheart» solgte til platina i Norge og hun innrømmer at det ikke har vært lett å komme med en oppfølger.

– Jeg ga ut en låt for lenge siden som ble veldig populær og det har vært vanskelig å følge opp en slik suksess.

Stor Miley Cyrus-fan

Sophie Elise er stor Miley Cyrus-fan og lar seg inspirere av sitt idol.

– Jeg har vært Miley-fan siden jeg var 13 år og føler faktisk at hun og jeg har en lik personlighet, men jeg er kanskje litt mer tilbakeholden.

Og det kan se ut til at Miley har latt seg inspirere av Sophie Elise også.

– Ja, jeg har en tatovering på innsiden av leppa og Miley fikk en nesten maken rett etter jeg hadde tatt min og det var litt morsomt.

Har blitt voksen

Sophie Elise ble kjent for sin blogg og for sine skjønnhetsoperasjoner allerede som 16-åring. I dag har hun blitt 20 år og kanskje mer voksen. 

– Jeg er voksen nå, men jeg har jo hatt mine øyeblikk. Kanskje med omstillingen fra å være tenåring til voksen og ukjent til kjent, sier hun.

Har slitt med utseende

Hun har slitt med å akseptere eget utseende og i dag innrømmer hun på bloggen sin, at det fort kunne gått alt for langt med skjønnhetsoperasjonene.

– Det jeg ville fram til var å si at det kan være en slags psykisk avhengighet å operere seg så mye. Hvis du har gått så langt at du bruker hundretusener på operasjoner og det er alt du tenker på, så er det sinn i det. Da er du syk, sier hun.

Sophie Elise stanset etter to operasjoner.

– Jeg har det hvert fall bra nå med hvordan jeg ser ut. Selv om jeg vet at jeg kanskje ikke er verdens vakreste, så synes jeg det er ok nå og det syntes jeg ikke før, sier en åpenhjertig Sophie Elise.