Skrtel utestengt i tre kamper

Liverpool må klare seg uten midtstopperen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Skrtel bedyret sin uskyld og da han kom med sin versjon etter at Det engelske fotballforbundet (FA) hadde åpnet sak mot ham.

Dommer Martin Atkinson fikk ikke med seg at slovaken trampet på Manchester United-keeper David de Gea på overtid i søndagens oppgjør på Anfield.

Rodgers uenig
Med videobildene viste at Skrtel stemplet spanjolen stygt, og FA valgte å åpne sak.

Manager Brendan Rodgers mente det ikke var noe stygt.

– Slik jeg så det så var det ingen stempling. Ballen ble spilt gjennom, og hvis en ser det i sakte film så ser det ut som han treffer ham med vilje. Jeg ser det ikke slik. Han prøve å nå ballen. Du ser foten hans er hevet, men det viser bare at en spiller prøver å få tåen sin på ballen. For dersom han gjør det og keeper feller ham, så er det trolig et straffespark. Men når keeper blir truffet av knottene så kan det gjøre vondt, var Liverpool-managerens forklaring etter kampen.

Får ikke møte Arsenal
Nå har et uavhengig panel bestående av tre tidligere dommere avgjort at stemplingen var bevisst, og Liverpool-spilleren er utestengt i tre kamper.

Skrtel går nå glipp av Premier League-kampene mot Arsenal og Newcastle, og omkampen i FA-cupen mot Blackburn.

Spesielt i Arsenal er de nok godt fornøyd med å slippe å møte midtstopperen.

Skrtel headet inn Liverpools utligning sju minutter på overtid sist lagene møttes. Og da Liverpool banket The Gunners 5-1 forrige sesong, sto han for to av scoringene.