ENDRET PLANER: Claudia Vásquez Alarcón skulle egentlig reist til Düsseldorf tirsdag, men møtte aldri opp til avgangen. Foto: Facebook
ENDRET PLANER: Claudia Vásquez Alarcón skulle egentlig reist til Düsseldorf tirsdag, men møtte aldri opp til avgangen. Foto: Facebook

Claudia (39) møtte ikke opp til sin reise med ulykkesflyet

Hadde ikke Claudia Vásquez Alarcón endret sine reiseplaner, hadde hun vært et av de 150 ofrene etter flystyrten i Alpene tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i går formiddag at flyet styrtet i Alpene. Airbus-maskinen var på vei fra Barcelona i Spania til Düsseldorf i Tyskland.

Følg TV 2s livesenter her

Endret reiseplaner

Claudia Vásquez Alarcón endret sine reiseplaner to uker før avgang, fordi hun måtte prioritere et møte São Paulo. Dermed dukket hun aldri opp til avgangen med flight 4U9525 fra hjembyen Barcelona til Düsseldorf tirsdag. 

– Jeg er så takknemlig for å være i live, sier Alarcón ifølge Expressen.

Det var 150 personer om bord, blant disse fire besetningsmedlemmer og to piloter. To av de omkomne er spedbarn.

En av de omkomne skal være dansk statsborger. I tillegg var 16 tyske elever blant passasjerene. Til sammen skal det ha vært 67 tyskere på ulykkesflyet.

– Føles som den beste beslutningen

Alarcón skulle ha reist med flyet for å treffe potensielle kunder, men et annet møte i São Paulo ble viktigere for den selvstendig næringsdrivende kvinnen.

– I dag kjennes det som den beste beslutningen jeg har tatt noensinne, sier hun.

Alarcón rakk ikke å avbooke av billetten sin, og var en av de som ikke dukket opp til avgang. 

– Jeg blir så trist av å tenke på alle de familiene som har mistet sine nære. Alle de som har mistet sine beste venner, sine store kjærligheter, eller barn, sier Alarcón.